Ce brad de Craciun prefera romanii?

Impodobirea bradului de Craciun, este unul dintre cele mai frumoase si cele mai asteptate momente ale lunii decembrie, iar pentru asta, trebuie ca fiecare dintre noi sa avem un brad cat se poate de frumos.

Sunt oameni care in momentul in care vine vorba despre alegere bradului de Craciun, isi indreapta atentia asupra brazilor naturali, iar acest lucru este oarecum firesc, pentru ca inca din cele mai vechi timpuri, in casele oamenilor erau prezenti brazii naturali in perioada sarbatorilor de iarna.

Si acum, sunt multi care isi aleg astfel de brazi, iar molidul reprezinta specia cea mai simpla si cea mai avantajoasa din punct de vedere financiar. Dezavantajul acestei specii de brad, este acela ca molidul se scutura foarte repede, asa ca trebuie cumparat cam cu o zi inainte de ajunul Craciunului, sau chiar in ziua respectiva, pentru ca bradul sa se prezinte intr-o stare perfecta pe toata durata Craciunului.

Sunt si familii care atunci cand vine vorba despre alegerea unui brad natural, nu tin cont de bani, si decat sa aleaga un molid care se scutura foarte repede, aleg sa isi cumpere un brad din specia Nordmann, sau isi indreapta atentia spre un exemplar din specia Nobilis sau de ce nu, opteaza chiar pentru un brad din specia Pungens.

Toate aceste specii de brad sunt foarte elegante, iar brazii din aceasta specie sunt mult mai rezistenti decat molidul, si rezista mai mult timp fara a se scutura. Practic, daca iti cumperi un asemenea brad, te poti bucura de el fara probleme, chiar si pana dupa anul nou.

Singurul dezavantaj al acestor brazi este acela ca au un pret mai mare in comparatie cu molidul, insa daca stai sa te gandesti la faptul ca odata in an este Craciunul, atunci cu siguranta se merita sa iti indrepti atentia spre un brad care face parte dintr-una din aceste specii.

Sunt insa si familii care aleg sa nu isi cumpere in fiecare an un brad natural, din diferite motive, cum ar fi din cauza banilor, sau din cauza faptului ca brazii naturali se scutura si fac mizerie in casa.

Aceste familii cu siguranta insa nu vor ramane fara brad de Craciun acasa in perioada sarbatorilor de iarna, ci vor putea sa caute brazi de Craciun de la BraziCraciun.net, si isi vor putea cumpara un brad artificial de toata frumusetea.

Alegerea unui brad artificial poate sa reprezinte o solutie ideala pentru toate familiile, in primul rand pentru ca un brad artificial este mai ieftin decat un brad natural.

Mai mult decat atat, in momentul in care ai un brad artificial, acesta nu se scutura la fel ca si un brad natural, deci vei scapa de acele de brad care trebuiesc adunate de pe covor.

Un alt avantaj pe care il are un brad artificial in fata unui brad natural, este acela ca bradul artificial se poate impacheta si se poate pastra in casa, iar in anul urmator sau in anii urmatori se pot impodobi din nou.

Asadar, daca stam sa ne gandim mai bine, tot solutia de a avea un brad artificial este mai avantajoasa decat aceea de a avea un brad natural.

Daca ti-a placut arata si altora!