Afacerile sunt doar o joaca de oameni mari...

Investitorii sunt omniprezenti si in fecare zi cauta noi oportunitati de a-si mari “colectia” de proprietati. De la case la terenuri, de la vile la parcuri industriale, orice poate fi vandut. Mai nou insa, ca o adevarata delicatesa pentru toata lumea, chiar si afacerile pot fi vandute si cumparate.

In cautarea unor afaceri de vanzare fiecare dintre antreprenori isi exprima dorinta de a gasi cea mai buna oferta, atat din punct de vedere al pretului, cat si in ceea ce priveste posibilitatile pe care o afacere de succes le poate oferi. Multi cauta o afacere gata “crescuta” care sa ofere profit imediat si care sa aiba la baza o serie de clienti pe care sa se poata baza. O alta parte a investitorilor insa cauta firmele mici pe care acestia sa le poata ridca prin intermediul investitiilor pe locurile fruntase din punct de vedere al vanzarilor.

O afacere de vanzare nu presupune doar profitul pe care il poate aduce un simplu butic. Vorbim aici despre spatii comerciale ce gazduiesc zeci de branduri, despre birouri, despre utilaje sau parcuri industriale, despre terenuri si in general despre orice poate produce banii cu un mic plus fata de ceea ce investim.

Poate ca uneori vanzarea unei afaceri reprezinta o joaca de oameni mari, pe bani. Din pacate insa, fara a avea resursele potrivite, se poate intampla ca joaca sa nu fie una dintre cele mai distractive. Este foarte important sa ai langa tine o adevarata echipa care sa te ghideze sau sa fii foarte bine pregatit atunci cand te lansezi intr-un astfel de domeniu.

O afacere poate fi scoasa la vanzare din varii motive. Lipsa fondurilor necesare intretinerii, declararea acesteia ca fiind falimentara, lipsa personalului sau chiar a profitului, toate pot fi considerate ca fiind motive serioase pentru a renunta la o afacere. Exista un anumit tip de investitori care se orienteaza in cele mai multe dintre cazuri exact catre acele categorii de afaceri care prezinta datorii sau care sunt in insolventa. Pretul unei astfel de afaceri este considerabil mai mic, in special daca aceasta este preluata cu tot cu datorii. Mai apoi, cumparatorul poate investi bani, poate plati datoriile si chiar poate redresa o afacere falimentara, transformand-o intr-o adevarata afecare de succes.

Piata afacerilor de vanzare este destul de dezvoltata, antreprenorii fiind interesati de achizitionarea de afaceri din care ulterior se poate scoate profit. In general jucatorii mari sunt cei gata sa investeasca intr-o afacere aflata deja pe muchie de cutit, in vreme ce cei mai putin curajosi se aventureaza doar pe mari linistite, insemnand afacerile sigure, din care pot fi convinsi ca vor scoate un oarecare profit.

De la afaceri de cartier la mari lanturi de magazine, de la vanzare la serivicii de consultanta, la noi pot fi gasite afaceri de vanzare din orice domeniu. Depinde doar de tine ce alegi, insa in mod clar noi iti putem oferi toate alternativele. Din Bucuresti, sau de pe intreg teritoriul tarii, noi iti punem la dispozitie ideile de afaceri la care fie te-ai gandit ca le-ai putea detine, fie nici nu ti-a trecut prin cap faptul ca ar putea exista. Ei bine ele exista, sunt reale si sunt gata sa iti ofere profitul mult visat.

Daca afacerile sunt doar o joaca, alatura-te noua astfel incat sa devii un jucator de renume!…

Daca ti-a placut arata si altora!
    Back to Top