Afaceri de vanzare – sau idei imprumutate?

In zilele noastre putem citi in diverse publicatii anunturi de genul: ‘Afaceri de vanzare’. Chiar daca e un lucru obisnuit in zilele noastre sa detii o afacere, nu toate afacerile sunt la fel de profitabile. Unii dintre noi au avut idei mai bune, care au dat rezultate profitabile in timp. Unii au renuntat la afacerea lor pentru ca nu erau in stare sa o gestioneze.

Indiferent din ce punct privim afacerile, la mijloc sunt banii, care guverneaza intreg procesul, bani care ii imping pe unii oameni sa traga linie si sa puna afisul cu Afaceri de vanzare.

Daca detii o afacere care functioneaza bine, poate te gandesti ca singura ta grija este sa faci ca aceasta sa functioneze tot restul vietii tale, ba chiar sa fie profitabla si dupa tine, lasand-o ca mostenire copiilor tai, in cazul in care acestia sunt interesati. Mai ales daca aceasta afacere ti-a adus, pe langa profitul material, si o oarecare implinire profesionala. Sa nu mai punem in calcul relatiile cu toti oamenii cu care ai colaborat sau cu care ai muncit ani de zile.

La fel de bine, se prea poate, sa detii o afacere care nu prea merge, dar nu stii cum sa scapi de ea. Poate ca domeniul e bun. Poate ca piata ar fi suficient de mare pentru afacarea ta, dar poate ca nu te pricepi sa o administrezi. Nu ne nastem toti cu abilitati administrative sau contabile. Unii suntem doar oameni.

In ambele cazuri de mai sus exista o solutie pe care v-o propunem, si anume: vanzarea. Suna destul de simplu prezentat in modul acesta. Dara asa si este. Existam tocmai ca sa iesim in intampinarea celor care isi propun sa faca ceva in domeniul afacerilor.

Fie ca vrei sa iti vinzi afacerea sau vrei sa cumperi o afacere, compania noastra iti va gasi solutia optima pentru nevoile tale.

Daca ai o afacere profitabila, dar totusi te-ai decis ca nu mai vrei sa ai dureri de cap cu administrarea si intretinerea ei, noi te putem ajuta sa o vinzi. Din punct de vedere istoric, au existat numeroase afaceri, unele doar la nivel de idei, care s-au vandut profitabil.

Daca esti doar un om care detine un oarecare capital, si iti doresti o afacere in care sa investesti timp si bani, trebuie sa stii ca exista o piata si pentru tine.

Nu suntem mai mult decat intermediari intre doua parti, care doresc acelasi lucru: sa castige bani. Unii vor incasa bani pe propria afacere vanduta, iar ceilalti vor incasa bani din profitul pe care il vor avea din noua afacere, deja profitabila.

Pentru ca toate aceste lucruri sa se intample in realitate, ai nevoie de noi, de profesionalismul si resursele noastre. Nu dorim sa ne laudam gratuit pentru ceea ce facem, dar tranzactiile incheiate prin intermediul nostru credem ca sunt o buna marturie in acest domeniu. Nici nu este important domeniul de afaceri in care fie ca vrei sa vinzi, fie ca vrei sa cumperi, important este sa ne cauti si sa ai incredere in profesionalismul nostru.

Daca ti-a placut arata si altora!