Cand poate ajunge Samsung Galaxy J7 in service?

Samsung este cel mai important producator de pe piata in momentul in care discutam despre telefoane mobile inteligente. In comparatie cu diferite alte branduri, iar aici aducem in discutie rivalitatea dintre Samsung si Apple, mentionam faptul ca daca americanii de la Apple produc doar telefoane high end, cei de la Samsung isi intampina utilizatorii si cu telefoane mid-range sau cu telefoane low cost.

Un telefon la pret redus este modelul Galaxy J7 2017, care in ciuda faptului ca are deja 3 ani vechime, este un dispozitiv care poate face fata cerintelor utilizatorilor care folosesc smartphone-ul in scopuri de baza (comunicare, socializare, urmarirea filmelor online, etc.).

Aceste dispozitive in general functioneaza fara probleme, iar utilizatorii se felicita si acum, la 3 ani de la momentul achizitiei, pentru ca au ales un telefon ieftin de la cel mai renumit producator de pe piata, si care funtioneaza exemplar.

Exista insa si mici exceptii, iar unii utilizatori s-au confruntat cu diferite probleme de functionare ale telefonului, iar unii dintre acestia au ajuns cu dispozitivele in service intr-un final. Veti vedea si care au fost motivele, in cele ce urmeaza.

Display spart

Asadar, cele mai multe telefoane Samsung Galaxy J7 care au ajuns in service, au avut nevoie de o inlocuire Samsung display J7 2017. De cele mai multe ori insa, display-ul a fost complet functional, insa neglijenta utilizatorilor a provocat aceasta problema.

Cei mai multi utilizatori, nu isi cumpara accesorii pentru protectie alaturi de telefoane, iar din acest motiv, in urma primei cazaturi a telefonului, sau in urma primului impact al acestuia, display-ul se sparge.

Tocmai acesta este motivul pentru care au fost inventate foliile de protectie display Samsung Galaxy J7 2017. Aceste accesorii pentru display sunt deosebit de eficiente, dat fiind faptul ca nu permit ca display-ul sa se sparga in urma unui impact, ci in cel mai rau caz se sparge folia de sticla.

In plus, folia de sticla pentru display nu permite ca praful sau murdaria sa se depuna pe suprafata acestuia, astfel ca protejeaza telefonul. In cele mai multe cazuri, cand display-ul este umed, murdar sau prafuit, nu raspunde comenzilor, sau raspunde cu intarziere. Un asemenea accesoriu asadar, este o necesitate atat pentru Samsung Galaxy J7 2017, cat si pentru orice alt smartphone.

De-asemenea, daca telefonul este tinut si intr-o husa, in mod special intr-una flip cover sau intr-un saculet, daca acesta mai are si folie de protectie aplicata pe ecran, practic este imposibil ca display-ul sa se sparga in urma unui impact.

Mufa de incarcare defecta

Unii utilizatori au ajuns de-asemenea cu dispozitivele lor Galaxy J7 in service, dat fiind faptul ca dispozitivele lor nu se mai incarcau. In aceasta situatie, trebuie verificata priza de la care se doreste incarcarea telefonului.

Este necesara verificarea vizuala a incarcatorului si a cablului de incarcare a telefonului, iar apoi trebuie facut un mic test. Se recomanda incercarea de a incarca telefonul cu alt incarcator, si incercarea de a incarca alt telfon cu acel incarcator. Daca telefonul nu se incarca nici cu alt incarcator, dar incarcatorul pentru Galaxy J7 2017 incarca un alt telefon, atunci cel mai probabil mufa de incarcare a telefonului este defecta.

Ce este de facut in aceste conditii? Cu siguranta utilizatorii nu prea au ce sa faca acasa, asa ca trebuie sa isi duca dispozitivul in service, iar specialistii vor comanda o mufa de incarcare Samsung Galaxy J7 de la un magazin gsm online, si o vor inlocui pe cea defecta.

Acestea sunt doua exemple de situatii in care Samsung Galaxy J7 poate ajunge in service. Cu siguranta insa, exista mai multe situatii care pot determina utilizatorii sa isi duca telefoanele in service.

Daca ti-a placut arata si altora!