Cautam proprietati de vanzare.

Intr-o lume in care cu totii cauta doar sa vanda, intr-un secol in care parca nimeni nu mai vrea sa cumpere insa toti au ceva de oferit, noi ne-am hotarat sa ne pozitionam “impotriva curentului”. Noi am decis sa cumparam, iar prin asta sa stabilim fiecarei proprietati in parte pretul cuvenit, pretul corect, pretul cel mai bun pe acre il poate primi un client care are intr-adevar nevoie.

O proprietate de orice tip iti poate asigura un beneficiu prin simpla sa existenta. Acest lucru insa este un beneficiu cu dublu tais, deoarece orice proprietate are nevoie de anumite servicii de intretinere, fireste, care se raporteaza in diverse cheltuieli.

Poate cei mai carcotasi detinatori de proprietati ar putea spune faptul ca nu este in totalitate adevarata afirmatia noastra. Venim in intarirea acesteia totusi si spunem ca indiferent de tipul proprietatii aceasta va trebui intretinuta cumva. Cheltuielile sunt diverse si pleaca de la simple acte prin care trebuie sa ne stabilim amplasarea din punct de vedere spatial, si pana la cheltuielile aferente intretinerii in sine a proprietaii.

Acest lucru se poate concretiza in sisteme de irigatii si utilaje de cultivare sau recoltare, daca vorbim despre agricultura, in sisteme de curatare si igienizare daca vorbim despre industria zootehnica, sau chiar in instalatii, materiale si produse necesare, daca vorbim despre o proprietate reprezentata de catre un spatiu de birouri sau o casa de locuit. Da, chiar si in cazul caselor este necesara o intretinere a acestora, mai ales judecand prin prisma faptului ca o casa nelocuita necesita cheltuieli de intretinere mai mari decat una in care locuieste cineva.

Atunci cand aceste cheltuieli devin mai mari decat ceea ce isi poate permite un proprietar, sau atunci cand achizitionarea unor proprietati este facuta in scopul investirii unor bani in ceva ce nu se va devaloriza aproape niciodata, se produce intrarea noastra in scena. Atunci cand proprietarul are nevoie de bani pentru a-i reinvesti, sau pentru a-si acoperi investitia initiala, noi suntem la indemana, venind in intampinarea oricui cu cele mai bune oferte de pret, imbatabile de-a dreptul raportat la concurenta.

Cautam proprietati de vanzare pentru a aduce un serviciu in mod dual. Vom aduce asadar un beneficiu economiei, prin asigurarea unui rulaj just al banilor, insa in acelasi timp vom avea grija sa oferim tot ce este mai bun clientilor nostri.

Nu ofertam un pret doar pentru ca asa il dicteaza piata. Nu noi stabilim parametrii in care se va face evaluarea proprietatilor. Acestea vor fi bine analizate, din toate punctele de vedere pentru ca, atunci cand tragem linia catre un calcul final pretul sa avantajeze ambele parti, atat pe vanzator, cat si pe cumparator.

Un antreprenor de succes stie cand sa cumpere si mai ales cand anume sa vanda pentru a acea succes. O tranzactie de acest tip poate insemna multiple beneficii, si in cele mai multe cazuri chiar o rata de profit destul de buna. Priviti-ne asadar ca pe solutia cea mai la indemana in vremuri de instabilitate financiara.

Nimeni nu stie ce va aduce cu ea ziua de maine. Bun sau rau, noi am hotarat sa ne asumam riscurile, pentru ca ulterior acestea sa lase la vedere intuitia si corectitudinea judecatii noastre. Pentru noi vanzarea si cumpararea de proprietati este doar o joaca de oameni mari. Hai sa ne jucam impreuna!

Daca ti-a placut arata si altora!
    Back to Top