Ce poti face cand iti scapi telefonul in apa?

Telefoanele mobile inteligente, sunt dispozitivele pe care fiecare dintre noi le iubim cel mai mult, iar acest lucru este evident, pentru ca datorita tuturor aplicatiilor pe care le putem avea instalate, putem sa fim mai apropiati de cei dragi noua, care sunt la mare departare de noi.

Tocmai de aceea, va trebui sa ne indreptam de fiecare data atentia spre dispozitivele foarte perforamante de pe piata, care vor functiona mereu la capacitate maxima, si care sunt scoase pe piata de catre cele mai renumite branduri.

Trebuie mentionat insa si faptul ca telefoanele mobile care se gasesc pe piata in zilele noastre sunt foarte sensibile, iar in urma celei mai mici neatentii, vei fi nevoit sa cauti un service ideal pentru reparatii telefoane Bucuresti, si sa iti trimiti terminalul la reparat.

Intr-un astfel de service, ajung de cele mai multe ori telefoanele care au nevoie de o reparatie ce consta in inlocuirea display-ului. Aceasta problema in mod evident ar putea sa fie evitata in situatia in care telefonul ar fi protejat de accesoriile de protectie compatibile.

Tot la un service gsm, ajung o multime de telefoane mobile care nu mai functioneaza datorita faptului ca au intrat in contact cu apa sau cu alte lichide, iar lichidele stim cu totii ca sunt daunatoare pentru telefoane.

In situatia in care telefonul tau intra din greseala in contact cu apa, trebuie ca mai intai de toate sa il scoti din apa, iar primul pas important deja l-ai efectuat.

Urmatorul pas pe care il ai de facut, si care este un pas foarte important, este acela de a indeparta cat mai rapid posibil bateria telefonului dar si cartela sim sau cardul de memorie al terminalului.

Este foarte important sa urmezi acest pas, si sa nu incerci sa deschizi telefonul sa vezi daca mai functioneaza. Dupa ce vei indeparta bateria si cartel sim, va trebui sa folosesti o carpa curata si uscata pentru a sterge telefonul de apa.

Ei bine, dupa aceea, va trebui sa iti pui telefonul la uscat, si sa astepti aproximativ 24 de ore pentru ca telefonul sa se usuce complet si natural.

In ciuda faptului ca foarte multi utilizatori aleg sa isi usuce telefonul in mod fortat, fie folosindu-se de uscatorul de par, fie utilizand cuptorul cu microunde, tu sa nu faci niciodata asa ceva pentru ca in acest fel, vei putea sa provoci o dauna si mai mare.

Mai mult decat atat, este extrem de important sa stii faptul ca atata timp cat in interiorul telefonului este apa, nu trebuie sa incerci sa incerci sa il pui la incarcat, pentru ca in acest fel vei afecta si mai mult piesele componente.

Cea mai buna varianta pe care ai putea sa o urmezi, ar fi ca in cazul in care dupa cele 24 de ore telefonul nu functioneaza normal, sa te prezinti cu el la un service gsm, iar specialistii de acolo se vor ocupa rapid de remedierea problemei, sau iti vor sugera sa iti cumperi un alt telefon, daca acesta este foarte afectat de apa.

 

Daca ti-a placut arata si altora!