Ceara de par profesionala

Nu doar femeile, ci si barbatii pun mare pret pe imaginea lor, motiv pentru care isi doresc o coafura perfecta si care sa reziste atunci cand merg la servici, la sala, sau cand participa la un eveniment.

Ei bine, atat pentru barbati, cat si pentru femei, in cele ce urmeaza vom prezenta cateva tipuri de ceara de par profesionala, care poate fi achizitionata de la Carespot, cel mai renumit magazin online din Romania care comercializeaza produse pentru ingrijirea parului, produse cosmetice, parfumuri, plus multe alte produse atat pentru femei cat si pentru barbati.

Ceara de par Schwarzkopf Professional [3D] MEN Molding Wax 100ml poate sa reprezinte prima solutie pentru domnii care isi doresc o ceara de par de calitate superioara.

Discutam aici despre un produs de la un brand renumit la nivel mondial datorita produselor sale de cea mai buna calitate. Aceasta ceara de par se aplica pe parul ud si mentine parul in pozitia dorita pentru foarte mult timp.

Matt Paste – ceara mata cu fixare medie poate fi o alta solutie ideala pentru persoanele care isi doresc un par perfect la diferite ocazii. Acest produs pentru par poate fi aplicat si pentru un look rebel, dar si pentru o frizura cuminte, ofera volum, are un parfum masculin si se omogenizeaza foarte bine in palme pentru a fi aplicata cu succes.

Bed Head Matte Separation 85ml este un alt produs ideal pentru persoanele care isi doresc o coafura perfecta. Aceasta este o ceara perfecta care ofera aspectul mat pentru orice tip de par.

CEARA DE PAR INDOLA WAX TEXTURE este deasemenea ideala pentru persoanele care isi doresc sa obtina un stil consistent dar în acelasi timp strălucitor. Această ceară este special creată pentru a putea remodela părul în stilul propriu. De precizat este faptul ca se utilizeaza o mică cantitate de ceara pe părul perfect uscat pentru a obţine look-ul dorit.

Deasemenea, pentru persoanele interesate, Ceara Clay Wax poate reprezenta desemenea o solutie ideala atunci cand intentioneaza sa isi modeleze parul. Acest produs defineste suvitele perfect, nu incarca firele de par si are o textura compacta, iar ceea ce conteaza cel mai mult este ca efectul dureaza foarte mult timp.

Solid Attitude este deasemenea o ceara de par perfecta pentru cei care isi doresc un par intarit pe toata durata zilei. Aceasta este o ceara 100% solubila in apa si contine peste 80% ingrediente organice. Ceara permite o fixare medie spre puternica a parului si o finisare mata, iar parul este usor de remodelat daca se aplica aceast ceara de par.

Ei bine, in acest articol am prezentat cateva dintre cele mai cunoscute tipuri de ceara de par care se gaseste la magazinul online Carespot.

In cazul in care intentionati sa va cumparati un astfel de produs, este indicat sa vizitati acest magazin online, pentru a descoperi toate produsele. Ba mai mult, va puteti orienta si spre un fixativ pentru par, spre un gel de par sau spre diferite produse pentru tratarea firelor de par sau pentru ingrijirea parului.

Daca ti-a placut arata si altora!