Drumul catre succes este mereu un adevarat santier in constructie

Unii oameni gasesc o deosebita placere in a paria. Pariurile antreneaza o multitudine de factori, incepand de la nivelul de adrenalina care creste simtitor si terminand cu o oarecare rata de castig ce poate fi resimtita deasemenea. Unii dntre noi pariaza pe curse de masini, altii pe caii preferati, iar o alta parte pariaza pe echipele sportive favorite.

In bransa noastra noi ne-am hotarat sa pariem pe ceva deosebit si total neasteptat pentru multa lume, atat prin prisma beneficiilor, cat si din punct de vedere al cerintelor pietei. Noi pariem pe cladiri de vanzare, noi sau vechi, reabilitate sau abia construite, toate cu un singur scop, si anume acela de a face profit. Iar profitul este intr-adevar unul ridicat, mai ales daca in spatele afacerii noi suntem cei care fac regulile.

Piata constructiilor a suferit dintotdeauna fluctuatii. In anumite cazuri cererea a fost mai mare pentru cladirile de inchiriat, insa in cele mai multe dintre situatii cladirile de vanzare au castigat detasat competitia. Nici nu este de mirare dealtfel, iar acest lucru nu il spunem noi ci tendinta impusa de catre specialistii in domeniul imobiliarelor.

Este drept ca nu orice cladire de vanzare se preteaza unui nivel de profit ridicat. Este necesar ca in prealabil o cladire sa fie expertizata, pentru ca ulterior pretul acesteia sa poata fi stabilit in consecinta. Fireste, una dintre preocuparile cele mai importante la care trebuie sa fim cu totii atenti este riscul seismic cu care este expertizata o cladire. Acesta, precum si obtinerea certificarii “verzi” sunt doua aspecte esentiale ce privesc o cladire de vanzare. Fireste, pentru o cladire noua lucrurile stau mult mai bine decat pentru o cladire ce are deja o oarecare vechime, iar acest lucru este valabil in ambele cazuri expuse anterior. Certificarea verde este mai nou inclusa si pe piata imobiliara din Romania, urmand modelul britanic ce pare sa aiba o foarte mare priza la public.

O cladire este mai mult decat un bun producator de profit. Ea poate fi achizitonata atat in scopul revanzarii cat si in cel al inchirierii. Ganditi-va numai la potentialul pe care o cladire ce gazduieste mai multe apartamente il poate reprezenta pentru o companie ce cauta sa isi amplaseze acolo un spatiu de de birouri. De asemenea, un antreprenor in domeiul imobiliarelor isi poate da cu usurinta seama ca o astfel de cladire, inchiriata fiind, poate produce profit pe termen lung, prin reactualizarea constanta a constractului de inchiriere.

Un alt aspect demn de luat in seama este potentialul pe care aceasta posibila achizitie il are din punct de vedere comercial. Exista acele cladiri care sunt dotate prin constructie cu un spatiu, de obicei la parterul cladirii, spatiu ce poate fi folosit in scop comercial, acesta fiind un alt factor care poate imbunatati cotatia de piata a unei cladiri.

Indiferent daca este noua sau deja existenta, o cladire reprezinta un potential semnificativ. Nu trebuie sa fii inginer sau arhitect pentru a constientiza multiplele beneficii ale achizitionarii unor astfel de proprietati. La noi poti gasi cladiri de vanzare, insa poti gasi si sprijinul necesar daca chiar tu ai o proprietate de care esti gata sa te debarasezi. Suntem alaturi de tine in oricare dintre situatii, deoarece noi stim cat de importante sunt pentru tine cladirile.

Daca ti-a placut arata si altora!
    Back to Top