Cum alegem modelul de usa potrivit?

Pentru ca foarte des suntem intrebati de pretul corect al usilor din lemn masiv stratificat si pentru ca aceste usi TGG au publicate oferta direct pe site,in articol vom prezenta cateva din produsele TGG si anume usi de exterior.

Ce iti sare in ochi prima oara la o casa ?

Fireste usa de intrare,este primul lucru ce-l atingi cand intri si ultimul cand pleci, din casa.este lucrul ce sta intre tine  si lumea exterioara.

Din foarte multe motive,preferi usile de lemn pentru ,faptul ca sunt frumoase,cu personalitate ce beneficiaza de o rezistenta sporita in fata actiunii factorilor externi.

Aspecte de care trebuie sa tii cont in alegerea usii

Cand vrei sa alegi o usa de exterior de lemn,trebuie sa tii cont de mai multe lucruri.

In primul rand trebuie sa stii exact  locul si pozitia unde va fi amplasata usa,ea sa nu poata veni in contact cu apa de ploaie.

Pentru a proteja usa de lemn de intemperiile vremii, s-a inventat o noua tehnologie: placa de usa.

O usa din lemn expusa la soare mai mult de 4 ore pe zi se va deteriora in timp, daca nu i se acorda ingrijirile necesare.

Usile unse cu lac au nevoie de o reimprospatare la aproximativ un an, doi, iar cele vopsite, o data la 5-6 ani.

Verifica daca locuinta sau zona in care va aflati este predispusa la incendii! Lemnul este un material care ia foc foarte repede.

Se poate spune ca usa de lemn sa fie prea subtire pentru a  te proteja de temperaturile scazute. Totusi, cu anumite masuri, acestea se pot izola, pentru a se conserva caldura inauntru.

Pragul usii  ar trebui sa masoare cam 10-15 cm pentru a preveni infiltratea zapezii sau a apei de ploaie.

Ce produse ofera TGG?

TGG produce usi de exterior din lemn in sistem triplu-stratificat executate pe baza unor solutii proprii moderne, insotite de avize de specialitate, se prezinta ca produse competitive la nivelul standardelor actuale in domeniu.

Gama de usi de exterior din lemn pe care usi TGG o pune la dispozitie se prezinta in dimensiunea STAS pentru usa de intrare in casa in cota gol de perete de 1000/2100 mm , dar pe comanda se pot confectiona in orice dimensiuni, intr-un canat sau in doua canaturi, cu unu sau doua adausuri laterale, cu sau fara supralumina.

Usi de exterior executate din lemn de esenta tare (stejar, frasin) triplu-stratificat, in profile cu grosime de 68mm, cu miez de rasinoase imbinat in dinti pe contra-fibra, pentru a rupe tensiunea interna a lemnului de esenta tare, pentru a-l stabiliza la diferente mari de temperatura si umiditate si a conferi o rezistenta sporita la torsionare lonjeroanelor laterale dar si elementelor intermediare care formeaza modelul usii.

Toata tamplaria acestor usi de exterior comercializata de noi este impregnata cu solutii (grund, bait, lac) pe baza de apa da la Sikenns – Olanda, unul dintre liderii mondiali in domeniul protectiei lemnului cu experienta de sute de ani.

Feroneria usilor este asigurata de firma Roto – Germania, special conceputa pentru usi de exterior, cu sistem de inchidere multipunct, butuc excentric furnizat de firma Kale si maner Hope – Germania.

Izolarea termica si fonica pentru aceste usi de exterior din lemn de la TGG este asigurata de calitatile intrinseci ale lemnului care la o grosime de 68mm este un excelent agent natural de izolare.

Etanseitatea usilor de exterior de la TGG este asigurata de cele doua garnituri de etansare de cea mai buna calitate care sunt montate pe canturile usilor si de sistemul de feronerie care este special conceput pentru a asigura o inchidere etansa.

Daca ti-a placut arata si altora!