Cum poti cumpara casa viselor tale?

Cumpararea primei case este una dintre experientele cele mai fericite pe care le poate avea oricine. Asta construieste sentimente de independenta si incredere . Cu toate acestea , cumparatorul lipsit de experienta poate intra intr-o situatie pentru care nu este pregatit , și aceste emotii il poate impiedica sa ia decizii corecte .

Inainte de a cumpara o proprietate , asigura-te ca te plimbi prin casa de cateva ori . Acest lucru te va ajuta sa obtii cu adevarat un sentiment . In zilele noastre , din cauza internetului si ” tururilor virtuale ” , oamenii sunt tentati sa faca o oferta pur și simplu din ceea ce vad pe site-ul unui agent imobiliar. Aceasta este o mare greșeala , asa veti reusi sa vedeti doar aspectele pozitive ale casei.

Atunci cand cumperi o casa , obtine pre – aprobare. Sa nu crezi ca a fi pre- calificat inseamna același lucru ca si pre- aprobat . Daca ați fost pre – aprobat , asta inseamna ca un creditor a tras o privire la istoricul tau de credit si a informațiilor financiare si este pregatit sa-ti ofere un imprumut . Ei iti vor spune exact ceea ce iti poti permite sa cumperi si cst de mult sunt pregatiti sa-ti imprumute . Pre – calificat , pur și simplu inseamna ca esti calificat pentru a merge prin procesul de pre – aprobare .

Agentii imobiliari care fac un efort pentru a le aminti clientilor, vor fi rasplatiti atunci cand acesti clientii trebuie sa-si aminteasca un agent imobiliar . Auzind din nou vocea ta se va declanșa amintiri pozitive ale tranzactiei imobiliare care a avut loc . Profita de oportunitatea de a sublinia faptul ca ar fi o onoare pentru tine daca ar da detaliile tale mai departe la oricare dintre prietenii lor care ar putea avea nevoie de serviciile tale .

Un împrumut de 80/20 ar putea fi solutia la problema ta , daca nu poti face rost de bani pentru o plata cu banii jos pe o casa . Acest lucru este atunci cand iei un credit ipotecar pentru a plati 80 la suta din casa si un imprumut suplimentar pentru a acoperi celelalte 20 de procente .

Du-te la cat mai multe case deschise ca sa aduni cat mai multe informatii posibile . Aceste informații se pot dovedi de nepretuit atunci cand mergila urmatoarea casa . Poti folosi informatiile de stabilire a prețurilor si caracteristicile din diferite case pentru a le compara pana vei gasi una care va fi cea mai buna afacere pentru tine .

Cumparatorii trebuie sa se asigure ca proprietatea pe care sunt pe cale de a o cumpara nu are riscuri, in special cladirile vechi . Unele pot avea inca izolare de azbest care poate cauza cancer . Peretii si plafoanele umezi in mod constant pot ascunde mucegai care poate provoca probleme respiratorii la toti , dar mai ales pentru cei care sufera de astm sau alte boli pulmonare.
Verifica organizatiile non-profit si sursele comunitare pentru programe de asistenta de plata cu banii jos. Aceste programe pot fi in maasura sa-ti imprumute bani , sau sa-ti dea un grant ( bani gratis ) , in scopul de a cumpara o casa . Ele pot oferi , de asemenea, finantarea educatiei . Un pic de cercetare si investigatie se poate dovedi benefica.

Atunci cand cumperi sau vinzi o casa asigura-te ca stii cat va percepe agentul imobiliar . Rata in mod normal este de 3% , dar poti gasi o mulțime de brokeri imobiliari de discount care percep in mod semnificativ mai putin . Asigura-te totusi ca iti va oferi toate serviciile este de care ai nevoie .

Te gandesti sa achizitionezi o a doua casa? Achizitionarea unui al doilea domiciliu nu este foarte diferit de procesele luate in cumpararea primei tale case . Ca si la prima casa , vi avea nevoie sa te califici pentru un credit ipotecar. Daca vrei sa folosesti a doua proprietate pentru inchiriere , tine cont de faptul ca va trebui sa platesti o rata de credit ipotecar care este puțin mai mare, deoarece casa nu este pentru uz personal .

Daca ai nevoie de un antreprenor, fii sigur ca faci cercetare . Antreprenorii sunt o investitie mare de bani si de timp . Petrece timpul pentru a face comparatii de cost , gaseste clienti , si obtine mai multa cunoastere . Alegerea unui antreprenor care face munca de calitate slaba sau locuri de munca care nu sunt asa cum spune codul, poate deveni o durere de cap imensa .

Gasirea oricarei potentiale probleme sau reparatii necesare pe o proprietate poate fi mult mai usor daca aduci un antreprenor cu experienta cu tine atunci cand te uiti la o casa. Un antreprenor bun , cu experienta in reabilitarea caselor, va fi in masura sa vada la fata locului, orice defecte ascunse sau probleme pe care tu le -ai putea pierde din vedere .
Pastra plata ipotecara scazuta sau inexistenta prin cumpararea unei proprietati de familie multipla. Un duplex sau ceva mai mare iti va permite sa traiesti pe domeniu si sa ai propria ta casa, in timp ce de asemenea, colectezi chiria de la chiriasi si platesti cele mai multe sau chiar toate costurile ipotecare. Ai putea trai in casa noua gratuit!

Nu construi o piscina – sau sa cumperi una cu piscina – fara sa te gandesti la cresterea costurilor de asigurare pe care le va aduce . Este o realitate faptul ca se intampla accidente in jurul piscinei, si companiile de asigurari sunt constienti de asta. Cand doua case altfel egale sunt comparate , costul de asigurare pentru un proprietar cu o piscina va fi semnificativ mai mare – cu 10 la suta sau mai mult – decat pentru una fara .

Cand te pregatesti sa cumperi o casa , incearca sa achiti orice datorii mari pe care le ai. Creditorii vor sa stie ca costurile voastre lunare de locuințe nu or sa fie mai mari de 33 la suta din venitul brut . Totalul platilor tale de credit din fiecare luna ar trebui sa ramana sub 38 la suta . Nu face nici o datorie noua pentru cel puțin o jumatate de an inainte de a cumpara o casa .

Daca vrei sa cumperi o casa din scurt , asigura-te ca stii valoarea de piata a proprietatii . Daca faci o oferta care este prea mica , creditorii nu o vor lua in considerare. Ei stiu ca vor pierde bani pe imprumut , dar au anumite limite peste care nu vor trece .

Cumpararile imobiliare nu este un lucru care sa fie luat usor , iar cumparatorul fara gust nu este constient de multe limitari legate de experienta . Sfaturile oferite in acest articol au fost furnizate de un cumparator imobiliar , astfel incat s-ar putea evita unele dintre capcanele legate de achizitionarea de bunuri imobiliare , in felul asta vei experimentacu adevarat bucuria de a cumpara o casa .

Daca ti-a placut arata si altora!