Cum sa obtii casa visurilor tale?

Procesul de constructie a unei case este unul complex si pentru a fi complet ai nevoie de acte si de parerea unui specialist, daca vrei sa te bucuri de ea ani in sir,  fara sa fi nevoit sa refaci anumite aspecte. Orice proiect de anvergura necesita timp, bani si idei care sa fie puse in aplicare. Ca sa faci totul asa cum trebuie de la inceput, apeleaza la echipa Smart Home Concept care poate fi alaturi de tine in toti pasii pe care trebuie sa ii urmezi.

Etaj, mansarda sau un singur nivel?

Oricare dintre aceste preferinte pot fi puse in practica si cei de la Smart Home Concept ofera o gama larga de proiecte pentru orice tip de casa. Pentru orice proiect care iti face cu ochiul de pe site si pe care il doresti sa devina casa ta, poti sa aduci orice modificari.

Daca vrei sa incluzi un garaj nu este nici o problema. Toate modificarile care se incadreaza in limita de spatiu al proiectului sunt gratuite, si poti impreuna cu reprezentantii sa adaugi sau sa renunti la oricare dintre optiuni. La o casa sunt importante instalatiile sanitare si electrice. Cu privire la aceste detalii te consulti cu un specialist, astfel incat sa fie si sigure, dar si acolo unde ti le doresti.

Daca este prima data cand treci prin aceste lucruri ai nevoie de tot ajutorul care este posibil pentru ca sunt detalii importante la care tu nici macar nu te-ai gandit. Pentru orice proiect de casa birocratia este cea care incurca pe oricine.Toate drumurile pe care trebuie sa le faci la toate institutiile, necesita timp si rabdare de care nu dispui oricand. De aceea echipa Smart Home Concept este alaturi de fiecare pas si se ocupa de toate actele necesare pentru tine.

Fara cheltuieli extra

Avand in vedere experienta pe care acestia o au, cunosc toate detaliile si pot estima de inainte materialele necesare si costurile. Se evita astfel pierderea de bani pentru materiale cumparate degeaba, dar si necesitatea altor materiale. La proiectele lor cunosc toate datele si nu esti nevoit sa platesti extra  mai apoi.

Te ajuta cu sfaturi astfel incat sa profiti de fiecare coltisor al casei si sa utilizezi optim spatiile, precum si compartimentarea sa fie eficienta. In functie de ceea ce alegi, echipa Smart Home poate fi alaturi de tine pana la finalul proiectului sau poate sa iti predea casa la rosu. Sunt o echipa eficienta si nu depasesc termenele de predare a caselor, astfel incat poti sa iti faci planurile si sa te muti inca din a doua zi pe care ati stabilit-o pe contract in vederea finalizarii la cheie.

Sunt alaturi si te ajuta si nu este nevoie ca pe parcursul indeplinirii visului tau sa treci printr-un calvar. Cere ajutorul lor si vei parcurge fiecare pas linistit si doar vei privi cum visul tau se concretizeaza. Cu ajutorul lor vei termina mai repede casa si te vei muta in cel mai scurt timp.

Pentru informatii suplimentare poti fi contactati la 0721 965 884 si 0728 407 562 sau adresa de email office@smarthomeconcept.ro.

Daca ti-a placut arata si altora!