Cum se face schimbarea bateriilor la iPhone?

In ultimii ani, in domeniul telefoniei mobile s-a dus o lupta umar la umar intre Apple si Samsung. Cele doua companii au devenit cei mai importanti jucatori pe piata mondiala telefoanelor mobile. Aceasta concurenta nu face decat sa ne bucure, avand in vedere ca pentru a detine primul loc fiecare dintre cele doua companii inoveaza an de an.

Cei de la Apple au creat smartphone-uri care par inegalabile, avand aplicatii de top extrem de sofisticate.  Una dintre problemele minore, dar care in timp pot deveni semnificative, este reprezentata de schimbarea acumulatorului. Acumulatorul pentru iPhone este foarte rezistent putand fi folosit o perioada lunga de timp pana la schimbarea sa.

In comparatie cu alte acumulatoare acesta este superior din multe puncte de vedere. Dar totusi si acesta are o durata limitata de viata, neputand fi incarcat la nesfarsit.

Cum puteti sa va dati seama daca acumulatorul de iPhone are probleme? In momentul in care telefonul, desi incarcat 100% se descarca extrem de repede, nemaiputand asigura nici macar o autonomie minima de cateva ore. Autonomia de care vorbim se refera la functionarea iPhone-ului in conditii mormale.

In cazul in care nefolosirea telefonului duce la descarcarea bateriei in mai putin de 8 ore, atunci este clar ca aceasta va trebui inlocuita. Majoritatea modelelor de iPhone au ca masura de preventie capacul pe care foarte putini incearca sa il deschida. Acest lucru poate sa survina din motive diverse.

Unul dintre acestea este fara dar si poate pierderea garantiei, de aceea este de preferat sa mergeti cu iPhone-ul la un service gsm autorizat. Multe persoane se tem sa nu strice din greseala componentele iPhone-ului si sa ajunga vrand nevrand tot in service. Important esteca reparatia safie facuta de catre personal specializat cu aparatura speciala intr-un service.

Capacul din spatele unui iPhone trebuie scos cu mare atentie astfel incat sa nu se produca daune functionarii interne a acestuia. De aceea nu este indicat ca aceasta operatiune sa fie facuta pe cont propriu, pentru ca nici aparatura si nici cunostintele nu se vor ridica la nivelul unui service specializat in reparatii iPhone.

De obicei inlocuirea unui acumulator de iPhone se realizeaza extrem de repede, in doar cateva minute. Este practic cea mai usoara operatiune, iar pretul este accesibil pentru oricare utilizator de iPhone.

Chiar daca pare ca problema poate fi trecuta usor cu vederea, este indicat de catre specialisti sa nu o evitam. Daca vom face acest lucru ne putem lovi de situatia in care iPhone-ul este afectat de catre o problema pe care puteam sa o remediem, dar pe care am neglijat-o.

Smartphone-urile iPhone sunt printre cele mai bune de pe piata de aceea trebuie protejate suplimentar. Este si pacat dupa ce am investit o suma foarte mare de bani intr-o adevarata bijuterie, sa nu ne protejam deloc investitia.

Practic decat sa ajungem sa platim sume mari de bani pentru reparatii, este mult mai util sa va protejati iPhone-ul, apeland din timp la servicegsm.ro. Garantia succesului reparatiei nu va poate fi data decat de acesta.

Daca ti-a placut arata si altora!