Cumparam cladiri.

Cladirile fac parte din gama constructiilor pregatite pentru un anumit domeniu, sau avand un anumit specific. Atunci cand vorbim despre achizitia unor cladiri trebuie sa avem in vedere anumiti factori, incepand de la apartenenta de drept si pana la titlul de proprietate actual.

Este foarte important ca inainte de achizitia propriu zisa sa fie facute anumite investigatii cu privire la starea cladirilor, indeosebi a celor ce au o vechime destul de mare. In anumite cazuri acest lucru ar stabili cu adevarat valoarea imobilului, insa in altele acest lucru ar deveni o adevarata problema, mai ales daca structura nu este sau nu a fost nicicum reabilitata.

De ce este important sa investigam natura cladirilor? Deoarece ele sunt cele ce vor deservi fie scopului locuibil, fie celui de gazduire a anumitor evenimente, lucru ce trebuie tratat cu o deosebita importanta, mai ales ca vorbim despre vieti omenesti. De aceea poate in acest caz ar fi necesara o expertiza venita din partea specialistilor in constructii, care sa asigure clientul cu privire la pericolele ce se pot transforma in adevarate probleme, oferind poate si solutia ce va conduce catre rezolvarea acestora.

Achizitionarea unei cladiri poate conduce catre profit nu doar prin vanzarea ulterioara a acesteia, in urma restaurarii. Daca stii bine cum sa transpui in practica o ideea de afaceri, vei constata faptul ca o cladire cumparata, amplasata intr-o zona foarte buna si amenajata corespunzator, poate aduce un castig pe termen lung prin prisma sectorului de activitate.

Ganditi-va la un sediu ce va gazdui birouri, sau la o sala de festivitati intr-o cladire foarte importanta si deosebit de frumoasa. In mod clar acest lucru va contribui in mod cert la prestanta firmei, dar isi va si scoate banii pe parcurs.

Site-ul nostru vine in intampinarea celor care isi doresc fie un sediu de firma mai frumos, fie un spatiu de birouri mai spatios, sau poate doar o cladire in care evenimentele sociale sa se tina lant. Noi oferim toate posibilitatile, astfel incat fiecare dintre clientii nostri sa beneficieze de tot ceea ce este mai bun.

Fie ca vorbim despre cladiri situate in centrul orasului, sau spre periferie, fie ca vorbim despre cladiri vechi, cu importanta istorica, sau despre cladiri noi sau reabilitate, fie ca sunt case de locuit sau showroom-uri de prezentare, pe toate le puteti gasi la noi.

Este foarte important sa vezi potentialul unei cladiri dincolo de functionalitatea ei propriu-zisa. Ca si exemplu, putem spune ca este exact ca atunci cand iti achizitionezi prima casa si, desi aceasta este goala in momentul vizionarii, tu ai capacitatea sa o vezi in viitor, mobilta, utilata si mai ales locuita. Exact acelasi lucru se intampla si in cazul achizitiei unor cladiri. Vizualizarea in viitor a acestora, ne poate ajuta sa ne facem o idee cu privire la potentialul major pe care acestea il au.

Dincolo de toate, sa nu scapam din vedere totusi faptul ca orice cladire achizitionata acum are o valoare mult crescuta incepand chiar din anul urmator, acestea fiind bunuri ce intra intr-o categorie speciala, similara cu cea a metalelor pretioase, in sensul ca intotdeuna se vor pozitiona in varful pietelor de vanzare-cumparare aducatoare de profit.

Daca ti-a placut arata si altora!
    Back to Top