Cumparam proprietati imobiliare.

Inainte de a porni la drum in afacerea noastra am stat si ne-am intrebat care este mecanismul care poate determina un individ sa renunte la ceea ce are in proprietate, ca si contravaloare a unei sume de bani? Ne-am dat seama ca motivele ce stau la baza unei astfel de decizii sunt multiple si ca acestea vin ca rezultat al unui algoritm de calcul foarte bine definit si ca urmare al unui sistem de gandire foarte bine pus la punct.

Ne-am hotarat astfel sa cumparam proprietati imbiliare pentru fiecare categorie de clienti. Ne-am indreptat catre achizitia bunurilor celor carora le place sa ruleze banii, sa investeasca si sa vanda pentru a scoate profit din afacerile imobiliare. In mod cert, nu este usor sa tii pasul cu preturile pietei, insa la noi acesti clienti vor gasi intotdeauna cel mai bun pret, raportat la proprietatea pe care o detin.

Elaboram cele mai bune oferte tinand cont de o varietate de factori. Avem astfel in vedere amplasamentul terenului, a constructiei sau a bunului cu termen generic, analizam avantajele si dezavantajele si luam in considerare fiecare centimetru al acestei proprietati.

O alta categorie de clienti carora ne adresam sunt cei care vor sa vanda o proprietate imobiliara, pentru a-si achizitiona o alta. Va intrebati poate care este logica? Este una destul de simpla dealtfel. In momentul in care o familie evolueaza, este necesar ca aceasta sa isi dezvolte arealul proportional cu numarul membrilor.

De aceea, daca pana la marirea familiei aceasta locuia intr-o locuinta destul de redusa, automat odata cu sosirea pe lume a celor mici se va cauta o dezvoltare a spatiului, iar de ici reiese necesitatea achzitionarii unei case mai spatioase, sau a unui teren in vederea construirii unei case, punand desigur “la bataie” vechea locuinta.

Aici intervenim noi, oferind cele mai bune preturi, si totodata si ocazia ca fiecare client sa isi vada visul implinit. Cumparam proprietatile imobiliare, insa oferim si solutiile alternative. Chiar daca se doreste o casuta intr-o locatie rustica, sau un apartament de lux, acestea pot fi gasite la noi deasemenea.

Cumparam la cele mai bune preturi chiar si atunci cand cineva are nevoie urgenta de bani. Am invatat de-a lungul timpului sa nu cadem prada ispitei profiutului ci sa fim fideli recunostintei si seriozitatii. Sa acordam cel mai bun pret nu ca urmare a expresiei “sunt nevoit sa vand” ci ca rezultat al sintagmei “sunt multumit de ceea ce primesc”. Nu facem un scop din a acumula proprietati ci din a acumula recunostinta si respectul celor ce apeleaza la serviciile noastre.

Vinzi? Noi cumparam proprietati imobiliare de orice tip si prin aceasta te provocam la o discutie, la o negociere, la o veritabila tranzactie cu final de-a dreptul fructuos pentru ambele parti. Cauta-ne, iar noi iti vom oferi cea mmai buna oferta de pret, cea mai competenta si multumitoare! E mai bine impreuna decat de unul singur.

Specula este unul dintre fenomenele cele mai periculoase ce sunt prezente in viata de zi cu zi, asa ca alege sa fii un client multumit decat un om deznadajduit.

Daca ti-a placut arata si altora!
    Back to Top