Cumparam teren.

Toata lumea in ultimii ani este intr-o goana teribila in scopul cumpararii de teren. De ce? Deoarece din cauza nivelului mare de poluare unii considera ca o casa in preajma orasului ar fi o investitie buna, in vreme ce marii antreprenori vad un adevarat potential de afaceri intr-un teren achizitionat pe bani putini, pentru care sa poata scoata peste cativa ani un profit bunicel.

Vanzarile de terenuri pareau sa fi stagnat pana nu demult, iar acest lucru venea ca urmare a dezvoltarii crizei financiare in Statele Unite ale Americii si mai apoi in Europa. Fiecare dintre proprietari a simtit nevoia de a tine aproape orice bun si orice proprietate, astfel incat acestia sa fie acoperiti din punct de vedere financiar atunci cand acesta criza va intra in regresie.

Din pacate insa, mai multe persoane au inceput sa sufere din cauze economice, drept pentru care a fost necesar ca scoaterea la vanzare a terenurilor sa fie o solutie viabila. Terenurile sunt proprietatile cele mai bine cotate la acest moment, facand obiectul celor mai frecvente investitii ale magnatilor si ale antreprenorilor de succes.

Intre noi fie vorba, de cate ori nu am citit in declaratiile de avere sau de cate ori nu am vazut o multime de oameni bogati care sa aiba bani investiti in astfel de proprietati? Ei bine si ei vand, ca orice proprietar, reusind sa ruleze anumite sume de bani, care le sunt necesare la un anumit moment.

De ce ai vinde un teren daca tot il ai in proprietate? Una dintre cauze ar fi nivelul foarte mare de taxe si impozite ce sunt colectionate in baza titlului de proprietate. Mai apoi, la acestea se adauga si anumite cheltuieli de intretinere, pe care trebuie sa le suporti, mai ales daca terenul are o anumita functionalitate.

Daca detii o ferma pe un teren la tara, sau daca terenul este agricol, in mod cert valoarea investitiei va fi una foarte mare, si va trebui mentinuta pe intreaga durata de existenta a terenului in proprietatea ta. Daca insa la un anumit moment te simti coplesit si vrei sa “pasezi” raspunderea cuiva care sa poata suporta mai bina toate aceste cheltuieli, atunci vinderea terenului este cea mai potrivita solutie.

Aparitia unui astfel de anunt in paginile unui site de profil, precum al nostru, creste rata vizibilitatii tocmai datorita numarului mare de vizitatori zilnici care cred in seriozitatea noastra. Acestia vizualizeaza anuntul si cauta sa intre in legatura unii cu ceilalti in scopul dezvoltarii unei tranzactii banoase si rentabile, care sa multumeasca atat pe vanzator, cat si pe cumparator.

Cumpararea de terenuri va sta mereu la baza dezvoltarii unei economii de succes. Tocmai de aceea, se cauta investitori straini care sa poata aduce cu ei sume mari de bani, care sa poata achizitiona terenuri pe care sa poata fi dezvoltate ulterior fabrici sau platforme industriale care sa aduca la radul lor profitul mult asteptat.

Daca vinzi un teren impartaseste asta. Iti putema duce clientii de care ai nevoie, care sa iti ofere pretul just pentru proprietatea pe care o detii. Nu uita niciodata ca o proprietate vanduta reprezinta drumul care o noua achizitie, asa ca nu mai sta pe ganduri. Noi cumparam terenul, tu intreaba-te ce iti doresti mai departe!

Daca ti-a placut arata si altora!
    Back to Top