De vanzare proprietate in Timis ideala pentru complex de agreement

Oferim spre vanzare o proprietate in Sanovita Timis care contine 2 vile, 4 anexe, 2 piscine, sauna, teren fotbal, ideala pentru centru de reabilitare,centru de recuperare, pensiune.

Suprafata de teren 12.000mp,2 constructii P+E+M, mobilate si utilate partial sau total si 4 anexe totul nou,constructii anul 2009, toate utilitatile: curent, apa ,apa forata. Incalzire centrala pe lemne .

Facilitati disponibile: 2 piscine, sauna, teren sport 25×50 m cu gazon. Mai dispune de un foisor in suprafata de 100 mp.inconjurat de un lac artificial de 1500 mp.accesul fiind pe un podulet, parc amenajat cu pomi 200mp. si 2 fantane apa artizanala,instalatie iluminat nocturn pe toata suprafata.

Anexa 1- P+M 175 mp. avand o sala de divertisment si sala fitness ,1 camera si 3 bai mobilate si utilate.

Anexa 2- P+M 250 mp. care dispune de o linie de productie tamplarie PVC, vestiar si bai la mansarda birou si baie mobilat.

Anexa 3- P+M 150 mp. cu 2 camere,2 bai, magazia de lemne si centrala, la mansarda spatiu depozitare diverse.

Anexa 4 -P+M 250mp. cu 2 garaje, magazie, la mansarda 2 camere cu bai separate.

Prima constructie- P+E+M are o sprafata utila de 700 mp. avand 5 camere,4 bai,sauna, mobilate si utilate complet , terasa mare cu trepte placat marmura pt. acces direct la piscine.

A doua contructie- P+E+M are o suprafata utila de 700 mp. avand 4 camere,4 bai, terasa,constructie finalizata noua, nemobilata. Toate portile de acces si garaj actionate electric telecomanda.

Investitiile pentru a dezvolta o afacere buna aici se pot face si cu ajutorul unui proiect pe fonduri europene.

Se afla la 500m de Autostrada Lugoj-Timisoara-Arad.

Daca ti-a placut arata si altora!