Atunci cand facem referire la un imobil, majoritatea persoanelor considera, in mod eronat fireste, ca acest lucru inseamna doar o simpla cladire.

Pentru cunoscatori insa, un imobil de vanzare reprezinta un ansamblu sau un puzzle format din urmatoarele piese: case, terenuri, vile, apartamente, spatii comerciale, etc, toate menite rularii banilor si, de ce nu, obtinerii unui oarecare profit.

Unele dintre cele mai bine cotate imobile la vanzare in ultimii ani sunt ansamblurile rezidentiale. Aceastea reprezinta de fapt un imobil care pune la dispozitia utilizatorului unele dintre cele mai multe facilitati, astfel incat acestia sa nu fie nevoiti sa caute suplimentar ceea ce le lipseste. Cum in general exista tendinta tuturor de a se retrage din lumea aglomerata a oraselor, dezvoltatorii imobiliari au pus la dispozitia utilizatorilor ansambluri rezidentiale care sa satisfaca orice exigente.

Locurile de parcare nu mai sunt o problema, si nici faptul ca vecinii de deasupra fac prea mult zgomot.

Spatiile comerciale reprezinta o alta ramura a imobilelor de vanzare, insa de departe este una dintre cele mai cautate. Fiind elemente de vanzare- cumparare cu o deosebit de mare cerere la public, mai ales in ultimii ani, ofertele de acest tip sunt foarte profitabile si reprezinta un segment in plina dezvoltare.

Potentialul este unul foarte ridicat, deoarece dezvoltatorii de afaceri de succes nu vor ezita sa cumpere un spatiu comercial bine cotat, cu “vad” (deschidere la trafic) mai ales daca acesta se vinde si la un pret destul de bun. In acest caz valoarea investitiei poate fi usor amortizata odata cu trecerea anilor, prin vizibilitatea in ochii clientelei si printr-un rulaj fara doar si poate asigurat.

Daca va inchipuiti ca imobilele de vanzare se limiteaza doar la cele expuse, ei bine la fel de importante sunt si terenurile. Probabil ca nici nu va trebui sa explicam foarte mult pe aceasta tema, deoarece cu totii putem vedea fluctuatiile preturilor in cazul unui metru patrat de teren.

Mai mult decat atat, ceea ce ieri valora poate o nimica toata, astazi poate ajunge sa goleasca un cont de banca, mai ales daca terenul beneficiaza de caracteristici uimitoare. Pozitionarea, utilizatile, tipul terenului, distanta fata de zonele populate, toate acesta pot face dintr-o simpla bucata de teren o adevarata comoara pentru cel care o detine.

Piata vanzarii de imobile este in permanenta si continua dezvoltare. Flerul este una dintre caracteristicile ce nu trebuie sa lipseasca niciunui dezvoltator sau antreprenor care decide sa cumpere sau sa vanda un astfel de imobil. Da, preturile variaza si pot aduce un profit bunicel, insa recomandarile specialistilor vizeaza intodeauna apartenenta la un grup acreditat care sa va ajute intr-un astfel de demers.

Noi ne-am dedicat in totalitate acestei piete aducatoare de profit pentru ambele parti, atat pentru cumparator cat si pentru vanzator. Credem in onestitate si asta incercam sa “propovaduim” in paginile site-ului nostru. Incercam pe cat posibil sa sarim in autorul fiecarei persoane care are un imobil de vanzare, dar suntem vizibili si celor ce isi doresc sa cumpere. Pe scurt, noi suntem puntea de legatura, noi stabilim conexiunile si poate, cu ajutorul nostru nici profitul nu va intarzia sa apara.

Daca ti-a placut arata si altora!
    Back to Top