Noi suntem liantul intre cladiri si oameni…

Ultimii ani au fost marcati puternic de ceea ce se poate numi aparitia ca “dupa ploaie” a tot felul de agentii imobiliare gata “oricand” sa sara in ajutorul clientului, fireste, contra unei sume de bani. Comisionarea nu este nimic iesit din comun, si pe undeva o consideram justificata, insa aceasta trebuie sa isi gaseasca in mod clar un corespondent in pachetul de servicii oferite clientilor.

Din pacate insa, cu totii putem constata faptul ca agentiile imobiliare prezente pe piata de profil dn Romania nu sunt in totalitate unele dintre cele mai oneste sau bine pregatite, drept pentru care noi ne-am dedicat acestui concept de imobiliare, mult mai util si cu mult mai practic.

Avand in vedere acest rationament noi ne-am hotarat sa ne axam mai mult pe nevoia clientului in detrimentul intermedierii pe bani calcand pe cadavre. Daca vreti, putem considera acest lucru ca fiind un act de altruism extrem, insa noi preferam sa numim acest fenomen ca o metoda de a castiga in mod cinstit, fara a prejudicia pe nimeni. Anunturile de vanzare sau cumparare imobile sunt tratate cu o foarte mare seriozitate, tocmai cunoscand importanta sumelor investite in aceasta joaca de oameni mari.

Mai mult decat atat, chiar si in ipoteza in care imobilul reprezinta o investtie personala, respectul nostru este cu atat mai mare cu cat aceasta nevoie de a avea un acoperis deasupra capului este una dintre necesitatile primordiale ale omenirii (a se vedea piramida necesitatilor a lui Maslow).

Cel mai probabil cu totii am auzit de cazuri de apartamente care s-au vandut “de bune”, insa avand montata cada doar de forma, sau avand bransamentele defecte. Acestea sunt cazurile minore, insa pe piata imobiliarelor se pot intampla foarte multe lucruri, nu tocmai curate, facute de agenti imobiliare…nu tocmai agenti.

Piata imobiliara a cunoscut multe suisuri si coborasuri de-a lungul timpului. Daca pana acum cativa ani puteai cumpara orice pe bani putini, iar rulajul acestora parea sa fie unul continuu si interminabil, odata cu trecerea crizei prin conturile Romaniei, lucrurile s-au modificat simtitor. Putina lume a mai cautat sa cumpere ceva.

Majoritar piata inchirierilor imobiliare a parut sa prinda viata. In continuare si in urmatorii ani va continua sa existe aceasta lupta permanenta intre inchirieri si cumparari imobiliare. Desi preturile la noi inca sunt extrem de piperate comparativ cu zone mult mai cautate ale lumii, se pare insa ca si noi dezvoltam o adevarata piata de profil, una in care metrul patrat construit de orice pare sa fie inestimabil in ochii cumparatorului potrivit.

Vanzare- cumparare in imobiliare sau inchiriere de proprietati, noi cautam prin ceea ce facem sa le readucem la viata pe amandoua. Sa obtinem maximul din ele si la randul lor acestea sa ofere totul celor care le achizitioneaza. Pentru ca ambele apartin unui domeniu banos fara doar si poate, unuia al carui sfarsit nu il poate prevesti din fericire nimeni.

Chiar daca vorbim despre terenuri, case sau simple apartamente, noi vrem sa venim in intampinarea oricui isi doreste cu adevarat o casa sau chiar a aceluia care isi doreste sa investeasca. Proiectele imobiliare reprezinta pentru noi o provocare pe cae o acceptam bucurosi, gata oricand sa transformam orice vis in realitate.

Daca ti-a placut arata si altora!
    Back to Top