Indeparteaza-ti grijile cu privire la investitia in imobiliare

Investitia in imobiliare este o modalitate foarte buna pentru o mulțime de oameni de a castiga bani in plus . Unii oameni fac din asta cariera lor , in timp ce altora le place sa o faca ca un hobby . Indiferent de motivul pentru care doresti sa investesti in imobiliare , există sfaturi minunate, acest articol pe care oricine le poate folosi. Continua sa citesti pentru a-ti imbunatati cunoasterile asupra investitiilor imobiliare.

Nu te epuiza prea tare cand intrii in investitii imobiliare. Daca ai success la inceput, nu deveni obsedat de imobiliare . Daca iti petreci tot timpul cu aceasta afacere , iti vei prietenii si familia si te vei epuiza, ceea ce te poate costa o gramada de bani .

Incearca sa intelegi legislatia fiscala si actualizarile recente . Legile fiscale sunt actualizate si modificate in mod regulat , ceea ce inseamna ca depinde de tine sa tii pasul cu ei . Uneori, situatia fiscala pe o proprietate poate fi o adevarata bataie de cap . Cand ti se pare ca devine prea greu de administrat , ia in considerare un consultant fiscal .

Daca vrei sa cumperi o proprietate pentru inchiriere de la un vanzator , cere sa-ti arate forma lui de impozitare . Acest document special, iti va spune sincer la ce fel de flux numerar te poti astepta de la proprietatea in cauza . Daca cunosti numerele, iti va spune tot ce trebuie sa stii daca trebuie sa cumperi sau nu.

Gandeste-te cat de mult profit vei face de la chirie atunci cand se analizează cat de valoroasa este o proprietate. Acest lucru creste marjele generale anuale de profit. Apoi , o poti revinde mai tarziu pentru un profit brut imens .

O proprietate mai stricata poate fi ieftina , dar gandeste-te cat de mult va trebui sa renovezi ca sa-I dai valoare. Daca proprietatea are nevoie doar de renovari cosmetice , aceasta poate fi o investitie buna . Cu toate acestea , probleme structurale majore pot fi foarte costisitoare ca sa le repari. Pe termen lung , aceasta nu poate da o rentabilitate buna a investitiei .

Desi nu este nimic in neregula cu diversificarea portofoliului prin achizitionarea de bunuri imobiliare din diferite domenii , state, și eventual, chiar tari , asigura-te ca atingi si surse locale . Sunt sanse mari sa gasesti surse de investitii imobiliare chiar la tine in zona , plus ca cunosti aceasta zona cel mai bine . Cel mai bine ar fi sa incepi de acolo .

Daca vrei sa cumperi imobiliare pentru inchiriere , gandeste-te, de asemenea, si  la angajarea unui bun manager de proprietati, ca sa gaseasca proprietati de calitate si de incredere. Deoarece chiria care o platesc iti plateste tie ipoteca, trebuie sa te asiguri ca ai credit obiceiuri bune. In caz contrar , vei incepe sa-ti pierzi investitia.

Fii selectiv cu proprietatile pe care le alegi . Cauta proprietati ieftine care detin potential mare sau atractie . Evita casele care au nevoie de intretinere multa , cu gradini extravagante sau piscine. Cauta proprietati comerciale , care ar putea gazdui un numar de intreprinderi diferite, cu nevoi de renovare minime . Stai departe si de casele cu etaj .

Nu renunta niciodata ! Investia imobiliara nu este un lucru simplu in care sa sari direct . Exista o multime de lucruri de invatat, si trebuie sa te astepti la cateva cucuie si vanatai de-a lungul drumului . Dar cu rabdare si abilitati crescute de la jucarea jocului , vei deveni mai bun si mai bun la asta.

Nu intra in investitii imobiliare , daca nu ai niste bani de rezerva . Pune niste bani deoparte pentru a plati pentru reparatii minore . Un alt motiv bun pentru a avea bani in plus este doar in cazul in care nu poti gasi un proprietar potrivit cat mai curand posibil . Va trebui sa te gandesti in continuare la costuri , chiar daca nu locuieste nimeni in proprietate .

Nu vei afla succesul financiar imens peste noapte . Prin urmare , este important sa-ti cobori asteptarile in obiective mai mici pe termen scurt . Asigura-te ca ai o lista cu lucruri de facut in fiecare zi. Inainte sa-ti dai seama , vi fi pe cale sa-ti atingi obiectivele mai mari .

Acorde atentie la casele din jur . Atunci cand cumperi o proprietate , acorda atentie la tot cartierul . Cum se potriveste casa acolo? Sunt peluzele din cartier bine intretinute? Este vreuna dintre casele de acolo in forma proasta? Asigura-te ca petreci ceva timp conducand in jurul cartierului .

Ca un investitor , fii foarte pretentios cu proprietatile in care vei investi. Acest lucru inseamna ca, inainte de a face o oferta, fa-ti timp pentru a inspecta cu atentie proprietatea . Pentru a avea si mai multa siguranta, angajeaza un inspector profesionist pentru a se uita si pentru a se asigura ca proprietatea este buna din punct de vedere structural.

Pentru a te asigura ca cumperi o proprietate imobiliara buna , afla din ce cauza s-au vandut alte proprietati. Acest lucru iti va oferi o idee buna asupra proprietatii care vrei s-o cumperi, daca merita pretul pe care trebuie sa-l platesti. Exista baze de date publice cu privire la vanzari recente , sau poti cere ajutorul unui agent imobiliar.

Ai grija sa nu-ti pierzi concentrarea in timpul unui razboi de licitare . Razboaiele de licitare fac oamenii sa devine incarcati emotional. Care poate duce la greseli, cum ar fi sa plateasca prea mult pentru o casa sau sa licitezi impotriva ta . Aminteste-ti, cifrele nu mint . Ramai la cifrele initiale si retrage-te atunci cand pretul trece peste ele .

Daca inchiriezi proprietati, pune deoparte intotdeauna pentru momentul in care ai putea avea o cladire goala . Acest lucru te va impiedica sa-ti mai faci griji cu privire la acoperirea platilor ipotecare cand esti intre chiriasi.

Inainte de a alege un cartier in care sa investesti, arunca o privire la proprietatile disponibile. Daca ai gasit acolo o multime de afaceri si apartamente vacante in zona , sunt sanse ca proprietatea ta sa fie greu de inchiriat .

Vei vedea acum cat de simplu este sa fii bun la investitii imobiliare , cand esti pregatit si intelegi modul in care functioneaza piata . Nu oricine poate reusi sa faca bani cu imobiliarele , dar iti vei imbunatati sansele de succes dupa ce ai studiat sfaturile care au fost prezentate aici . Citeste din nou pana intelegi complet , apoi du-te si fa bani cu imobiliare!

Daca ti-a placut arata si altora!