Parcul industrial nu ar trebui sa fie un parc recreativ, ci unul aducator de profit…

Atunci cand vorbim despre domeniul imobiliarelor, majoritatea persoanelor se duc cu gandul doar la proprietatile pe care ei in mod normal le considera a fi usor vandabile, in speta la apartamente, case sau vile. Dincolo de acestea insa exista un segment de piata imobiliara care deserveste si altor domenii, iar domeniul industrial nu face exceptie.

Parcurile industriale reprezinta de fapt zona sau zonele delimitate clar, in care sunt desfasurate activitatile ce tin majoritar de productie sau activitati industriale. Productia de masini si organe de masini, laboratoarele de cercetare stiintifica, laboratoarele experimentale, uzinele, fabricile si orice alt tip de dependinte ce gazduiesc echipamente sau tehnologii in stransa legatura cu industria fac parte dintr-un astfel de ansamblu cunoscut de catre dezvoltatorii imobiliari ca fiind un parc industrial.

Asadar, un parc industrial de vanzare este cu adevarat de nepretuit pentru cei interesati in mod direct sa cumpere un ansamblu de acest gen. Un parc industrial de regula este divizat intr-o serie de loturi, iar el ca ansamblu reprezinta o investitie deosebit de profitabila. Daca stam sa reflectam putin, ne vom da seama ca de fapt, pentru un dezvoltator interesat sa antreneze forta de munca si resurse pecuniare intr-un anume domeniu imobiliar, ei bine acest lucru s-ar dovedi a fi deosebit de profitabil, atat pentru antreprenor, cat si pentru persoanele adiacente.

Un parc industrial este benefic din toate punctele de vedere. Este aducator de profit si in acelasi timp ofera posibilitatea cresterii locurilor de munca. In acest fel economia isi urmeaza cursul, iar banii sunt rulati in beneficiul tuturor persoanelor implicate in proces.

Nu doar cunoscatorii sunt cei care urmaresc aparitia anunturilor ce tin de parcuri industriale de vanzare. Cum in ultimii ani din ce in ce mai multe persoane se orienteaza catre deschiderea unui business propriu, ei bine cu totii au deprins informatiile venite din exterior (din tari mult mai dezvoltate ale lumii) si, urmand modelul, incearca sa construiasca giganti industriali chiar la noi in tara.

In cadrul anunturilor noastre pot fi regasite si astfel de proprietati scoase la vanzare. Fiind amplasate conform legislatiei cat mai aproape de drumuri circulate, pentru a putea facilitat transportul, avand utilitatile asigurate ele par a fi o investitie mai mult decat banoasa pentru orice investitor intersat. Detinatorii de parcuri industriale pot primi deasemenea o serie de subventii dar si de facilitati care sa ii ajute la mentinerea unei astfel de afaceri, tocmai pentru ca potentialul unui astfel de segment este unul destul de mare.

Un parc industrial poate aduna la un loc mai multe firme. Conlucrarea acestora poate conduce catre impartirea cheltuielilor in scopul obtinerii rapide de profit, chiar si in ipoteza injumatatirii acestuia. Fara doar si poate un parc industrial de vanzare poate atrage atentia multor investitori. In ultima perioada ne-am tot confruntat cu un aflux de investitori straini care ne-au acaparat industria, si tocmai de aceea noi ne-am hotarat sa “nationalizam” putin acest segment, sa il promovam, astfel incat industria noastra sa poata fi relansata chiar si cu resurse nationale proprii.

Daca ti-a placut arata si altora!
    Back to Top