Pasi esentiali in alegerea lenjeriilor hoteliere

Unele detalii sunt factori cheie in diferentierea unui hotel de calitate de unul ce ofera conditii precare. Spre exemplu, lenjeria folosita de unele unitati prezinta o diferenta de la cer la pamant fata de cea a altor spatii de cazare. In general doar pentru cei pentru care conteaza cu adevarat imaginea pe care o afiseaza in fata publicului alegerea textilelor reprezinta o adevarata provocare. De altfel, vorbim despre factorul ce ofera sau nu finalitate incaperii, care o va completa stilistic si estetic.

Fiind vorba despre o camera destinata odihnei, un accent urias va fi pus mereu pe nivelul de confort pe care reuseste sa il asigure. Intr-adevar, decorul si elementele de mobilier joaca un rol major in crearea unei ambiante potrivite, dar tipul de lenjerie utilizat reprezinta piesa centrala.

  • Stilul de amenajare a camerei

In vederea alegerii lenjeriei potrivite trebuie sa se tina cont de modul in care camera respectiva este amenajata, de stilul pe care l-a creat proprietarul.

Atunci cand camera a fost aranjata si organizata in asa fel incat sa transmita o anumita stare celui ce o ocupa pentru un timp limitat, toate trebuie sa contribuie in acelasi sens. Si alegerea de lenjerii hoteliere trebuie sa se raporteze la acel stil pentru a completa cu succes decorul incaperii.

Cand exista un echilibru intre acestea, cu siguranta oaspetii vor avea parte de o experienta relaxanta, pe care vor dori sa o repete. De altfel si calitatea somnului poate fi influentata daca exista o discordanta intre stilul lenjeriei si restul incaperii.

  • Dimensiunea optima a lenjeriei

Chiar daca de obicei dimensiunile acestora sunt standard, este de preferat totusi sa se realizeze masuratorile necesare pentru a avea siguranta ca lenjeria va fi potrivita. Este un lucru valabil in orice vreme pentru ca sunt unele paturi care au nevoie de o comanda speciala de lenjerii, fapt datorat marimii sale.

  • Tipul de material utilizat in confectionare

Mai ales cei care vor sa faca o impresie pe masura asteptarilor clientilor trebuie sa cumpere lenjerii confectionate din materiale inalt calitative, care sa le ofere un somn odihnitor si confortabil. Atat pentru perioadele mai calde, cat si pentru cele mai reci bumbacul se remarca prin calitatile sale extraordinare.

Este preferat atat pentru estetica placuta, cat si pentru confortul pe care il asigura cu fiecare purtare. De altfel, vorbim despre o tesatura densa, rezistenta – asta inseamna ca desi supusa numeroaselor spalari si purtari poate fi folosita pentru un timp indelungat.

  • Pretentiile la spalare

Sunt unele materiale care au nevoie de o ingrijire speciala pentru a nu isi pierde din aspect. In special tesatura colorata sau cu  imprimeuri trebuie spalata cu atentie. In general aceasta are mentiuni pe eticheta cu privire la modul potrivit de spalare. Este necesar sa fie respectate pentru a putea utiliza seturile pentru cat mai mult timp. Acest lucru este valabil doar pentru unele tipuri de tesaturi si nu toate tipurile de lenjerii hoteliere prezinta aceasta pretentie.

Un mod simplu de a cumpara lenjeriile necesare pentru unitatea hoteliera este de a identifica un furnizor de incredere, ce ofera marfa de calitate. Astfel administratorii stiu ca fac alegeri inspirate cu efecte de durata. Brodank Comarnic este lider pe piata textilelor pentru hotel, produsele sale fiind disponibile la preturi rentabile pe pagina lenjerii-hotel.ro.

Daca ti-a placut arata si altora!