Pentru ce poti avea nevoie e o trusa de chei?

O trusa de chei, este in mod evident un produs pe care orice meserias isi doreste sa il aiba in atelier, si cu siguranta orice gospodar isi sa aiba in gospodarie, iar o trusa chei tubulare si biti 219 piese de la Casa Idea este ideaa in acest sens.

Cheile care fac parte dintr-o astfel de trusa pot fi utilizate de fiecare data cand este nevoie de reparatia unei scule de exemplu, sau cand ceva de prin casa s-a defectat si necesita reparatie.

Cat despre cei care folosesc cheile in atelierele in care isi desfasoara activitatea, este cat se poate de firesc faptul ca fara aceste chei si truse de chei, activitatea lor ar fi mult mai dificila, daca nu imposibila chiar.

Atat magazinele offline de specialitate, cat si cele mai renumite magazine online precum Casa Idea de exemplu, au mereu pe stoc diferite variante de truse de scule. Unele dintre acestea contin chei fixe, altele chei inelare, exista si truse de chei tubulare, iar aici dam exemplu trusa de chei tubulare si biti 219 piese, care poate fi utilizata in diferite situatii.

Utilitatea trusei de chei este fara doar si poate vasta (iar aici ne referim la trusa de chei la modul general, nu facem referire strict la trusa de chei tubulare si biti 219 piese). De exemplu, poate se defecteaza ceva la masina de cusut, si pentru a nu mai trimite masina la reparat chiar daca se afla in garantie, cu una – doua chei potrivite, puteti desface masina si putetii incerca sa remediati problema pe cont propriu.

Este posibil sa aveti nevoie de una – doua chei atunci cand aveti anumite probleme la chiuveta din baie sau la cea din bucatarie de exemplu, si nu aveti timpul necesar la dispozitie pentru a astepta instalatorul sa vina sa remedieze problema.

Cu putina pricepere si cu cheile potrivite la dispozitie, va puteti ocupa personal de remedierea problemei, iar astfel aveti posibilitatea de a face economii semnificative.

Este posibil de-asemenea sa folositi cheile din trusa pe care o detineti si pentru a repara bicicleta copilului, sau de ce nu, chiar si pentru a efectua diferite reparatii la masina pe care o detineti.

Dupa cum se poate vedea, o trusa de chei este mai mult decat utila in orice casa si in orice gospodarie, asa ca este important sa va asigurati ca stiti sa faceti cea mai potrivita alegere.

Tineti cont de tipul cheilor din trusa

Exista truse de chei care de exemplu au in componenta doar chei fixe. Acestea sunt ideale pentru o gospodarie, si sunt de-asemenea nelipsite din dulapul unui mecanic sau al unui lacatus. Puteti alege un set care contine mai multe astfel de chei, de marimi diferite, dar asigurati-va ca tineti neaparat cont de calitatea materialelor din care acestea sunt fabricate.

Un alt tip de chei pe care le puteti alege, fie pentru acasa, fie pentru atelierul auto, este reprezentat de cheile tubulare. De obicei acestea sunt intalnite in service-urile auto. alegeti o astfel de trusa care vine la pachet cu o cheie cu clichet de prindere. De-asemenea, prelungitoarele, adaptoarele si imbusurile reprezinta o alta alegere inspirata.

Exista de-asemenea si truse de chei inelare, spre care va puteti indrepta atentia pentru acasa, si pe care le puteti folosi in foarte multe scopuri.

Va puteti indrepta atentia si spre o trusa de chei mixte, care sa contina atat chei tubulare, cat si chei inelare si chei fixe. Cu cat aveti mai mule chei si de mai multe dimensiuni, cu atat sunt mai mari sansele sa va puteti desfasura activitatea fara probleme, de fiecare data.

Daca ti-a placut arata si altora!