Remedierea problemelor de baterie pentru iOS 11 si iOS 12

Exista situatii in care utilizatorii iPhone se confrunta cu probleme ale bateriei dispozitivelor. Cand vine vorba despre aceste piese telefoane iPhone, cu siguranta doriti sa gasiti cele mai bune solutii pentru remedierea problemelor, iar in acest articol puteti descoperi o multime de informatii care va pot fi de folos.

Nu puteti invinui o eroare invizibila de fiecare data cand intampinati probleme de descarcare prematura a bateriei de pe iPhone-ul dvs. care functioneaza pe iOS 11 sau 12. Functiile de aspirare a puterii si gestionarea gresita sunt alti doi factori care sunt de vina petru aceasta problema.

Pastrand ochii pe factorii pe care ii considerati vinovati de aceasta problema, puteti imbunatati de fapt durata de viata a bateriei pe dispozitivul iPhone sau iPad care ruleaza pe iOS 11 sau iOS 12.

Trebuie sa stiti ca „Actualizare aplicatie in fundal” si „Serviciile de locatie” sunt caracteristici destul de utile. Dar este necesar sa fiti cu ochii pe statisticile de rulare ale acestora pentru ca pot provoca descarcarea prematura a bateriei pe iPhone. Deci, trebuie sa le folositi inteligent.

Mai jos am enumerat cateva sfaturi si trucuri care va vor ajuta sa remediati problema descarcarii premature a acestei piese telefoane iPhone care ruleaza cu iOS 11 si iOS 12.

Acestea sunt de fapt solutiile care vin la indemana pentru a creste durata de viata generala a bateriei iOS 11 si iOS 12. Deci, incercati aceste sfaturi si vedeti singur rezultatele.

Verificati statisticile privind consumul bateriei si urmariti principalul vinovat

Inainte de a continua sa rezolvati problema de scurgere a bateriei in iOS 11 si iOS 12, urmariti principalii “raufacatori” care au consumat cele mai multe resurse. Dupa ce ati identificat vinovatul, veti avea mai multe optiuni pentru a face fata problemei. Iata cum se procedeaza:

  • Pasul 1: Accesati „Setarile” dispozitivului.
  • Pasul 2: Atingeti „Baterie”.

Acum veti putea vedea si analiza toate aplicatiile si serviciile care ruleaza pe dispozitivul dvs. si consuma bateria maxima.

Dezactivati descarcarile si actualizarile automate

Daca ati activat actualizarile de aplicatii automate pe iOS 11 sau 12, atunci toate aplicatiile dvs. vor fi actualizate imediat ce noua versiune va veni. Este convenabil, dar nu este util cand vine vorba de minimizarea consumului bateriei. Astfel, dezactivati aceasta functie.

Iata cum se face acest lucru:

  • Pasul 1: Accesati aplicatia „Setari”.
  • Pasul 2: Acum atingeti „iTunes si App Store”.
  • Pasul 3: Acum accesati sectiunea „Descarcari automate” si dezactivati comutatorul disponibil langa Aplicatii, muzica, carti si carti audio si actualizari.

Reduceti luminozitatea ecranului

Mentinerea afisajului la nivel mediu este intotdeauna o idee buna. De asemenea, dezactivati „True Tone” daca dispozitivul dvs. ruleaza pe iOS 12. In continuare, va recomandam sa aveti grija de „ Auto-Lock”. Cu cat ecranul dispozitivului dvs. va ramane treaz, cu atat va fi mai mare consumul de baterie. Astfel, mentineti durata de blocare automata cat mai scurta.

Apoi, dezactivati optiunea „ Raise To Wake”. Nu este necesar sa doriti sa treziti ecranul dispozitivului dvs. de fiecare data cand il alegeti. Astfel, este bine sa-l dezactivezi.

De asemenea, nu uitati sa alegeti zoom-ul afisat ca „Standard”. Iata cum puteti face toate acestea:

Pasul 1: Accesati aplicatia „Setar” a dispozitivului dvs. si apoi intrati in sectiunea „ Afisare si luminozitate”.

Pasul 2: Dupa ce sunteti acolo in sectiunea „ Afisare si luminozitate ”, dezactivati „ True Tone ”, „ Raise To Wake ” si setati durata „Auto-Lock” la valoarea minima.

Dezactivati notificarile din aplicatiile nedorite

Daca ati permis tuturor aplicatiilor dvs. sa trimita notificari, dispozitivul dvs. nu va mai avea timp sa respire. Astfel, consumul bateriei va fi mai mare. Deci, este bine sa permiteti doar aplicatiilor selectate si utile sa trimita notificari. Iata cum dezactivati notificarea pentru a remedia problema de scurgere a bateriei in iOS 11 si iOS 12:

Pasul 1: atingeti aplicatia „Setari” si apoi intrati in meniul „Notificare”.

Pasul 2: Acum selectati orice aplicatie dorita si dezactivati notificarea.

Activati modul de consum redus

Aceasta este arma finala pe care o puteti utiliza pentru a maximiza durata de viata a bateriei si pentru a remedia problema de descarcare rapida a bateriei in iOS 11 si iOS 12. Dupa ce activati aceasta caracteristica, aceasta va dezactiva toate functiile infometate cu energie, precum descarcare si actualizari automate, actualizare aplicatie de fundal si Buna Siri.

De asemenea, reduce efectele vizuale si astfel economiseste multe resurse pentru dispozitivele care ruleaza in iOS 11 si iOS 12.

Daca aceste solutii nu va ajuta sa prelungiti durata de viata a bateriei, atunci cu siguranta este necesara inlocuirea acestei piese iPhone. Va trebui cel mai probabil sa mergeti cu telefonul in service pentru aceasta operatiune.

Daca ti-a placut arata si altora!