Care este oare cel mai profitabil domeniu in care ai putea investi astazi bani, avand totusi garantia ca din aceasta vei obtine profit si maine? Orice dezvoltator imobiliar iti poate raspunde la aceatsa intrebare fara a sta foarte mult timp pe ganduri. Una dintre cele mai profitabile investitii la acest moment este reprezentata de vanzarea sau achizitionarea de spatii comerciale.

Acest lucru insa este valabil de ceva vreme, inca de ani buni, mai ales odata cu dezvoltarea conceptelor de mall-uri si spatii de desfacere a produselor unor branduri recunoscute pe piata. Un spatiu comercial de vanzare poate reprezenta o adeverata mina de aur in mainile unui antreprenor potrivit, chiar daca acest lucru presupune investitii serioase atat in stare incipienta, cat si in decursul timpului.

Trebuie avut in vedere fireste si criteriul locatiei atunci cand alegem un astfel de spatiu. Daca acesta este pozitionat mai aproape de zonele circulate, ori daca acesta are deja un oarecare renume format, ei bine in acel caz succesul ii este pe deplin asigurat. Oricum insa, acest lucru va face ca pretul sa ii creasca simtitor, proportional cu beneficiile pe care acesta le ofera.

Achizitionarea unui spatiu comercial reprezinta o investitie mai mult decat sigura. Fie ca tu detii o afacere pe care vrei sa o inoculezi folosindu-te de acel spatiu, fie ca vrei sa inchiriezi mai departe acest spatiu, in oricare dintre variante tu iesi “pe plus”. Intr-adevar, in fiecare zi mai apare cate o firma care sa isi doreasca sa faca parte dintr-un ansamblu, dintr-un conglomerat, dintr-un amestec de magazine intens circulate, astfel incat parte din traficul lor sa se rasfranga si asupra acestora. De aceea unii dezvoltatori sunt dispusi sa plateasca chirii uriase in schimbul unui spatiu in care ei sa isi poata desfasura in voie activitatea.

Nu va conving cele expuse de catre noi? Calculul este unul destul de simplu. Ganditi-va la suma alocata pentru achizitionarea unui spatiu comercial de vanzare si apoi inmultiti chiria stabilita cu un anumit numar de luni. Veti devedea faptul ca investitia se amortizeaza rapid si ca, mai mult decat atat, nu exista niciodata teama ca ati putea ramane fara chiriasi.

Foarte multa lume este dispusa sa aloce mari sume de bani pentru a putea detine un spatiu al lor. In momentul in cadre brandurile mari se reunesc intr-un spatiu comercial acestuia ii creste cota si implicit si rata de profit. Poti fi chiar tu cel care castiga de pe urma unei astfel de afaceri.

In paginile noastre se regasesc toate spatiile comercial de vanzare cu adevarat importante. Cele care isi merita banii si in care merita sa investesti. Aceasta este una dintre afacerile viitorului si mai mult decat atat ea pare sa se dezvolte din ce in ce mai mult.

In conditiile in care spatiile comerciae au devenit in ultima perioada atat locuri in care sunt efectuate cumparaturile, dar si adevarate oaze de relaxare, nu ne temem sa afirmam faptul ca aceast tip de afacere nu va muri niciodata. Idei sunt cu miile: fie ca aduni la un loc mai multe branduri, fie ca pe langa ele deschizi un cinematograf, fie ca gazduiesti un salon de infrumusetare sau de masaj, banii nu vor inceta sa curga.

Aceasta este una dintre cele mai profitabile investitiii, care in mod cert merita fiecare banut aruncat in joc.

Daca ti-a placut arata si altora!
    Back to Top