Vindem cladiri.

Cand o cladire este exploatata la maximum, si la un moment dat nu mai este suficienta pentru a indeplini functiunile pentru care a fost achizitionate, se trece automat la vanzarea acesteia.

Anunturile de acest tip, cu privile la vanzarea unor cladiri, sunt de maxima importanta, mai ales datorita faptului ca exista scoase spre vanzare o multitudine de cladiri cu importanta istorica, pentru care este necesara acoperirea din punct de vedere al autorizarii de reabilitate, sau cladiri ce pot reprezenta un pericol, prin prisma vechimii lor.

Vanzarea unei cladiri este un proces de durata, precedat de o expertiza prealabila. Fara doar si poate investitia intr-o cladire de orice tip este o investitie foarte buna. Cladirile si terenurile au tendinta de a-si mari in timp valoarea, acestea ajungand sa fie revandute pe sume foarte mari dupa trecerea anilor. Evaluarea lor se face de catre specialisti care pot spune cu certitudine care este nivelul de siguranta al cladirii, in vederea stabilirii unui pret corect de vanzare si implicit de cumparare.

Poate si de aceea unele persoane se hotarasc sa le retina pentru mai multa vreme, sperand ca valoarea investitiei initiale va fi acoperita de castigul final, din care sa rezulte cu atat mai mult si o oarecare rata de profit.

Cladirile sunt elementele structurale care ne asigura convietuirea intr-un mediu sigur si poate tocmai de aceea este atat de necesar ca pretul acestora sa fie atat de piperat. In mod cert, nu foarte multa lume si-ar permite sa isi poata achizitiona o cladire, insa in momentul in care reusesti sa o faci, acela este un adevarat atu pentru tine.

Ca si in cazul terenurilor, pozitionarea joaca un rol deosebit de important. O cladire in centru Londrei, spre exemplu, va costa cu mult mai mult decat o casa situata la periferia orasului, tocmai datorita accesului la o serie intreaga de facilitati, precum transportul sau utilitatile. Dimensiunile cladirii vor fi la fel de importante, precum si imbunatatirile aduse de fostii proprietari de-a lungul timpului.

Ceea ce veti gasi la noi este de fapt un catalog al cladirilor puse la vanzare, pe care noi vi le oferim dumneavoastra tocmai pentru a intermedia cu mai multa usurinta tranzactionarea. Cauti o cladire mai nou? Sau poate cauti o cladire mai veche, pe care sa o poti restaura din punct de vedere arhitectural asa cum a fost ea odinioara, doar sa ii atribui alta functionalitate? Fireste, la noi poti gasi aceste lucruri.

Chiar si daca esti in cautarea unei locuinte, pentru fiecare dintre aceste idei exista cate o solutie. Nu trebuie sa fii inginer sau arhitect pentru a o gasi. Trebuie doar sa te uiti pe ofertele pe care site-ul nostru le pune la dispozitie, sa iti notezi cladirile care te atrag cel mai mult, sa contactezi persoanele insarcinate cu tranzactionarea si sa achizitionezi casa mult visata fara prea mult efort.

In acest fel nu va mai trebui sa frunzaresti in fiecare zi ziarul in cautarea unor anunturi la mica publicitate. Pe platforma noastra vei gasi antreprenori seriosi care pun la bataia proprietati de vis pe care oricine si le-ar dori. Asadar, nu pierdeti timpul, cautati in cadrul site-ului nostru cele mai bune oferte pe care le putem pune la dispozitie.

Daca ti-a placut arata si altora!
    Back to Top