Vindem teren.

In momentul in care vorbim despre afaceri ce au la baza achizitionare sau vanzarea de terenuri, lucrurile au tendinta sa devina usor complicate. Un teren se poate vinde destul de greu, majoritar din pricina unei amplasari defectuoase, din care vor deriva ulterior si alte probleme.

Majoritatea clientilor care cauta un teren de vanzare, o fac in mod deosebit pentru a-si putea construi pe acesta casa mult visata, departe de vuietul orasului. Pentru aceasta insa terenul trebuie sa fie amplasat in apropierea localitati de domiciliu, si trebuie sa fie racordat la utilitatile necesare, in speta la apa curenta, gaz si electricitate. In momentul in care aceste lucruri nu sunt prezente, cumulul lor nu face altceva decat sa scada usor valoarea terenului scos spre vanzare.

In momentul in care vorbim despre un teren agricol, ei bine aici lucrurile stau un pic mai simplu, mai ales datorita aportului tehnologiei din zilele noastre. Avem astfel posibilitatea sa instalam sisteme de irigare foarte eficiente care sa ajute culturile sa se dezvolte intr-un mediu propice.

Vanzarea si cumpararea de terenuri sunt specifice mai ales domeniului imobiliar. De regula reprezentantii acestui segment de piata reusesc sa faca o afacere foarte banoasa din aceasta, deoarece pretul unor proprietati de acest tip este si va ramane pentru multa vreme unul inestimabil.

Din ce in ce mai mult in ultimii ani s-a constatat faptul ca o proprietate de aceasta natura, in speta un teren, poate aduce un profit bunicel prin vanzarea sa ulterioara. Pe de o parte acesta este un lucru just, mai ales ca pot trece chiar si ani pana la revanzarea terenului.

Unii dintre antreprenori cumpara terenuri pentru a le detine in proprietate, stiind ca acestea nu se vor devaloriza prea curand, pe cand altii le achizitioneaza tocmai in scopul construirii unor structuri. Cele mai importante investitii de acest tip se concretizeaza in hale de productie, in spatii pentru birouri, in showroom-uri, in hypermarketuri, in sali de sport acoperite sau chiar in terenuri sau arene in aer liber.

Terenurile pot fi achizitionate chiar daca pe ele se afla deja construit un imobil, acesta putandu-i creste sau nu valoarea, in functie de parerea specialistului ce desfasoara analiza. Pretul terenurilor a explodat de-a dreptul in ultimii ani, data fiind cererea exagerat de mare. Majoritar clientii, cumparatorii sunt persoane dornice sa demareze constructia unei case pe pamant, mai spatioase, departe de un mediu poluat precum centrele oraselor supraaglomerate.

La noi veti gasi exact terenul care va este necesar, in functie de zona aleasa, dar si de suprafata de care ai nevoie. Datele sunt transparente si la indemana, creandu-va posibilitatea de a va informa rapid si sigur si de a gasi terenul dorit la cele mai bune preturi de pe piata de profil.

Astfel, daca vrei un teren agricol, sau daca vrei doar coltul tau de pamant, noi suntem solutia pentru tine. Cauta prin multitudinea de anunturi pe cel care satisface cel mai bine ceritele tale, ale familiei tale, sau ale spiritului tau de intreprinzator, sau cere-ne sfatul daca ai nevoie de o idee in acest sens.

Daca ti-a placut arata si altora!
    Back to Top