Vrei o afacere de succes ?

O afacere de succes se bazeaza pe o buna strategie de vanzari si pe capacitatea de a exporta produse si servicii si pe pietele externe . Daca esti dispus sa investesti sau , din contra , ai deja o afacere dar vrei sa renunti la ea inseamna ca ai nevoie de noi , afaceri-proprietati.com .

Vindem afaceri si proprietati cu un potential urias , carora noua ne place sa le spunem ‘’investitii sigure’’ si intermediem orice tip de cumparare de afaceri / proprietati . Va oferim siguranta unor investitii profitabile atat pe termen scurt cat si pe termen lung . In oferta noastra se regasesc atat afaceri ‘’curate’’ cat si afaceri aflate in proces de lichidare .

Nu numai ca vindem orice tip de afacere , dar iti oferim si consiliere , totul pentru cat tu sa iei cele mai bune decizii pentru dezvoltarea investitiei tale .

Germania a fost si este unul dintre cei mai importanti expotatori la nivel mondial . Astfel nu e de mirare ca aceasta tara este desemnata tara in care se afla cele mai de succes afaceri din Europa . In 2008 valoarea exporturilor inregistrate de Germania depasea 969 de miliarde de euro , surclasand astfel China care exporta bunuri si servicii in valoare de 841 miliarde de euro . Un an mai tarziu Germania perde prima pozitie in topul celor mai importanti exportatori din lume in favoare Chinei , care ocupa aceasta pozitie si in prezent .

Din nefericire ,tara noasta a fost intotdeauna in coada aceastui clasament pana in 2013 cand Romania a inregistrat o pozitie extraordinara , locul 13 in lume pe sectorul exportului de mobila . In ceea ce priveste productia , in 2013 Romania ocupa lucul 28 in ierarhia mondiala iar la capitolul consumul pieselor de mobilier tara noastra a ocupat pozitia 48 .

Chiar daca mai avem pana sa ocupam un loc in top 10 tari exportatoare de mobila , trebuie sa recunoastem ca rezultatele sunt extrem de promitatoare . Aceasta situatie este foarte benefica atat pentru aceia care deja au afaceri in acest domeniu cat si pentru noii investitori .

In prezent , in magazinele de profil din peste 40 de tari se afla produse de mobilier ‘’made in Romania ‘’ . Cele mai mari vanzari de mobilier romanesc se inregistreaza in Marea Britanie , Germania , Franta , Italia , Ungaria si Olanda .
In trecut industria mobilei din Romania a avut foarte mult succes pe pietele din Ucraina , Rusia si Orientul Mijlociu , tocmai din acest motiv producatorii autohtoni fac demersuri importante pentru a recastiga aceste piete .

Rusia reprezinta , fara dar si poate , una dintre cele mai importante piete de desfacere iar mobilierul ‘’made in Romania ‘’ are parte de o apreciere foarte buna din partea consumatorilor .

Este foarte important de precizat faptul ca mobilierul fabricat in Romania incepe sa fie to mai bine vazut pe piata internationala , si ma refer aici in special la piata din vestul Europei .

Ca si in orice alta afacere , si in industria mobilei nu poti avea succes daca nu ai o imagine buna , mai ales in cazul in care doresti sa exporti . Pe masura ce produsele romanesti devin din ce in ce mai apreciate cresc si sansele producatorilor autohtoni de a prospera .

Teoretic Romania dispune de toate resursele de care industria mobilei are nevoie pentru a avea succes . Tara noastra detine importante cantitati de materie prima si forta de munca calificata si cu experienta in acest domeniul .
Cum si la capitolul imagine Romania incepe sa aiba rezultate , o afacere in acest domeniu se bucura de un potential fantastic .

Daca ti-a placut arata si altora!