Vreti sa inchiriati o masina? Iata ce trebuie sa stiti!

Bucurestiul este orasul in care se inchiriaza zilnic cele mai multe masini, iar acest lucru este firesc in conditiile in care discutam despre cel mai mare oras al tarii, despre orasul in care zi de zi vin si pleaca multi oameni de afaceri, turisti, etc.

Ei bine, in conditiile in care aveti si dvs. nevoie sa inchiriati o masina, in continuare veti afla cateva detalii importante despre firmele de inchirieri masini Bucuresti si despre serviciile lor.

Exista asadar firme care inchiriaza masini de lux in capitala, iar clientii acestor firme sunt fara doar si poate persoanele care au o situatie financiara foarte buna. Cu siguranta oamenii de rand nu isi permit sa inchirieze cele mai luxoase masini de la Audi, Mercedes sau BMW.

Exista insa si firme precum Kamoauto care dispun de o flota impresionanta de masini, care contine autoturisme precum Ford Focus, Opel Astra, Renault Clio, Renault Captur, Dacia Duster, Skoda Rapid, Renault Clio Estate, Dacia Logan, Dacia Logan MCV, Dacia Lodgy sau Ford Fiesta. Ei bine, acestea sunt masini ideale pentru oamenii de rand, masini care consuma putin si care au dotari decente.

Majoritatea celor care cauta masini de inchiriat in capitala se orienteaza spre masinile acestei firme, pentru ca oamenii de rand isi doresc o masina cu care sa se poata deplasa, o masina care sa aiba totusi dotari decente, si o masina pentru care sa plateasca o suma cat mai mica de bani, asa ca le puteti lua exemplul si va puteti orienta spre aceasta firma de inchirieri auto.

In cazul in care intentionati sa inchiriati si dvs. un autoturism, trebuie sa indepliniti cateva conditii de baza, care sunt cerute de catre majoritatea firmelor de inchirieri auto.

In primul rand, vi se va cere sa aratati permisul de conducere pentru a dovedi ca aveti unul, iar in functie de politica firmei se poate cere sa aveti o anumita experienta, minim un an vechime, sau chiar mai mult, de la o firma la alta. Se poate ca de la o firma la alta sa vi se refuze inchirierea masinii daca nu aveti 25 de ani impliniti de exemplu, iar exemplele pot continua.

In ceea ce priveste plata pentru inchirierea masinii, aceasta se face inainte de a prelua masina, si se face pentru toata durata mentionata in contractul de inchiriere a masinii.

Referitor la primirea si la predarea masinii, acestea se fac in conformitate cu detaliile mentionate in contractul de inchiriere, la data, ora si in locul stabilit.

Atunci cand inchiriati o masina in capitala, cu siguranta aveti si obligatii nu doar drepturi, asa ca trebuie sa stiti ca nu aveti voie sa participati cu masina inchiriata la curse auto, nu aveti voie sa tractati sau sa impingeti alte masini.

Cel mai important aspect este aceala ca nu aveti voie sa ii permiteti altei persoane sa conduca masina inchiriata, iar firmele de inchirieri auto va vor informa asupra acestui aspect.

Asadar, acestea sunt cateva dintre detaliile pe care este important sa le cunoasteti atunci cand intentionati sa inchiriati o masina.

Daca ti-a placut arata si altora!