5 sfaturi pentru a face bani rapid la amanet

Indiferent ca este vorba despre un amanet telefoane sau o casa de amanet care accepta mai multe bunuri inclusiv aur iti prezentam cateva metode prin care poti face bani cu ajutorul caselor de amanet. Firmele de amanet sunt prospere pe timpul crizei si dovada este numarul tot mai mare de afaceri mici care deschid magazine de genul acesta. La fel ca in orice alta situatie ce implica producerea unor sume mari de bani repede sunt si excrocherii la mijloc. Iti prezentam cateva metode prin care ai toate sansele sa faci rost rapid de bani fara sa te pacaleasca nimeni.

Amanetul reprezinta o solutie de criza sau de urgenta, cum vrei sa o numesti

Nu apela la firme de genul acesta decat atunci cand ai nevoie urgent de sume de bani si amanetarea bunurilor tale este ultima solutie. Daca stii cum sa obtii un card de credit si respectiv o descoperire de cont iti recomandam sa nu te apuci sa vinzi lucruri de pret existente in casa. Dobanzile la amanet sunt mari si daca nu platesti darile la timp risti sa pierzi bunuri de tot. avantajul ar fi ca daca nu reusesti sa iti platesti ratele nu vei fi inscris la biroul de credit.

Casele de amanet vor sa aiba profit

Trebuie sa intelegi inca de la inceput faptul ca o astfel de afacere este orientata pe profit atunci cand speri sa obtii un pret foarte bun pentru lucrurile tale valoroase. Daca o bratara de aur cum este cea pe care o ai este mostenita de la bunici si se vinde in magazine undeva la 500 de lei la amanet este foarte posibil sa nu iei pe ea mai mult de 300. In strainatate casele de amanet au mult mai mult interes sa iti recuperezi obiectele si ele supravietuiesc din dobanda si au un profit considerabil de aici, la noi cele mai multe case de amanet ar prefera ca tu sa nu iti poti achita toata suma. Ei vor ramane astfel cu o mare parte din dobanda si cu obiectul pe care il topesc si il revand in alte forme in magazinele partenere sau in retelele proprii. Iti recomandam sa ai grija cu cine inchei contractele pentru a evita surprizele neplacute.

Iti recomandam sa iei in calcul si valoarea sentimentala pe care o au obiectele tale

Atunci cand semnezi contractele de amanetare ii vei da dreptul brokerului sa vanda obiectele tale daca nu achiti toate ratele. Uneori viata poate deveni complicata si daca ai o bijuterie de familile al care tii uneori este mai bine sa imprumuti de la prieteni. Daca vrei sa scapi doar de bijuteriile vechi, de cercei desperecheati sau de verigheta matusii pe care ai primit-o mostenire le poti amaneta fara sa stai pe ganduri. Daca vrei sa ai bani rapid in schimbul unei perechi de cercei cu perle de la bunici sau contra inelului de logodna este recomandat sa te asiguri ca poti recupera aceste bunuri si ca iti permiti sa platesti ratele inainte de a le trimite la casa de amanet.

Daca ti-a placut arata si altora!