AdSpy vs. AdSector – care este cea mai buna varianta?

AdSpy si AdSector sunt doua instrumente care concureaza pentru cea mai buna pozitie in topul instrumentelor de spionaj Facebook, motiv pentru care in acest articol vom face o comparatie intre ele.

Noi va recomandam AdSector Spy Tool aceasta fiind o oferta speciala care include pe langa AdSector si alte utilitare SEO astfel incat sa beneficiezi de functii premium la cele mai mici preturi.

AdSpy va spune numele agentului de publicitate si va permite sa vedeti copia anuntului, adresa URL si pagina de destinatie in sine. AdSector insa are cea mai mare lista de campanii si anunturi si va permite sa vedeti si numarul de accesar sau cand a fost ultima data accesata campania.

AdSpy si AdSector ofera acces la toate informatiile pe care le vei gasi pe anuntul propriu-zis; Informatii care includ numarul de aprecieri si comentarii pe care le-a obtinut anuntul si grupul tinta.

Din pagina AdSpy, puteti face clic pe anunt pentru a fi redirectionat catre pagina sa reala de pe Facebook. Acest lucru este valabil si pentru AdSector.

AdSector este un instrument foarte puternic pentru dropshipping pe platforme si pentru platformele afiliat, mai ales pentru ca ofera metode de a gasi nise noi si profitabile si oferte.

Interfata sa este draguta si curata si nu necesita cunostinte tehnice pentru a implementa o cautare, dar daca din anumite motive va este dificil sa faceti ceea ce doriti sa faceti, puteti parcurge pagina lor de exemplu pentru ajutor sau puteti apela la echipa de asistenta. Acelasi lucru este valabil si pentru AdSector cu singura diferenta fiind faptul ca interfata este foarte complexa pentru a ajuta si profesionistii care tin cont de foarte multe lucruri.

AdSector este exact cum ar trebui sa fie un instrument de spionaj Facebook. Ceea ce trebuie sa faceti mai ales pentru a avea o campanie publicitara de succes este sa petreceti cateva minute sau ore incarcand reclame si apoi sa copiati mesajul lor cu cateva ajustari si sunteti pregatiti.

De exemplu, daca conduceti o afacere de comert electronic mare si considerati Amazon ca fiind concurentul dvs., puteti privi toate reclamele Amazon si le puteti copia pentru a se potrivi cu propria campanie.

O modalitate bruta de a urmari anunturile concurentilor ar fi sa le cauti pe motoarele de cautare Google sau Bing sau sa folosesti functia de cautare a platformei pe care vrei sa le gasesti.

De exemplu, daca doriti sa gasiti anunturi ale companiei XYZ, o cautare rapida pentru anuntul Facebook XYZ pe Google sau doar XYZ in caseta de cautare Facebook va va oferi ceea ce cautati.

Dar principalul dezavantaj al acestui tip de cautare este ca nu veti putea sa aprofundati mai mult rezultatele, deoarece nu sunt date toate specificatiile pentru ele.

In timp ce multe platforme de spionaj publicitar au o caracteristica de cautare la un nivel mai inalt decat parcurgerea motoarelor de cautare, va fi greu sa gasiti un instrument care sa faca aceste lucruri mai bine decat AdSector.

AdSector va permite sa va restrangeti cautarea pana la cele mai mici detalii. Puteti seta criteriile pentru a include cautari in functie de o anumita gama de varsta, sex, cod de afiliere, tehnologie etc.

Daca ti-a placut arata si altora!