Alegerea unui apartament intr-o metropola precum Brasov

Te-ai decis sa nu mai locuiesti cu chirie sau pur si simplu crezi ca este momentul sa intri in posesia unui apartament? Ce trebuie sa ai in vedere si care sunt aspectele pe care nu trebuie sa le omiti atunci cand te hotarasti sa iei o astfel de decizie?

Brasovul este plin de mister, vara vine cu prospetimea muntelui peste tine iar iarna atmosfera specifica parca iti probeaza calmul dar iti regleaza in acelasi timp si pulsul. Mister nu gasesti doar in natura in aceast colt placut de tara ci si in randul dezvoltatorilor imobiliari care nu intotdeauna iti spun totul despre imobilele pe care le-au construit aici.

Nu sunt legende. Pereti strâmbi si predispusi crăpării in momentul celui mai mic cutremur, inclinari nejustificate ale cladirii, curs al apei ce favorizeaza accesul acesteiea in interior sau tavane care se umfla la contactul cu aburul. La acest capitol nu pot sa-ti dau un nume de dezvoltator imobiliar insa daca doresti un exemplu pozitiv iti rostesc doar doi termeni: Maurer Imobiliare.

De ce trebuie sa tii cont cand mergi in inspectarea de apartamente de vanzare Brasov? Datorita numarului mare de constructori, gama este foarte variata, de aceea iti recomand ca in momentul in care te-ai decis sa-ti achizitionezi un imobil sa o faci organizat. Inspecteaza doar acele apartamente care consideri ca iti ofera exact ceea ce ai tu nevoie.

Daca se va intampla sa alergi dupa un numar cat mai mare de case se va intampla in felul urmator: ori se va sătura agentul imobiliar de tine si te va lasa balta ori va trebui sa dedici un timp semnificativ acestei activitati, timp estimat in luni de zile.

In momentul in care ai ajuns in apartament urmareste finisajele, prin finisaje a se intelege modul in care a fost aplicata gresia, faianta, daca sunt colturi mai evidente sau nu, modul in care a fost aplicat gletul, urmareste cum se inchid ferestrele si fii atent la sistemul de securitate al apartamentului.

Un alt sfat pentru tine este sa fii foarte atenta la cartierul in care este situat apartamentul. Locul unde este amplasat iti va vorbi despre cum va arata starea ta de spirit pentru urmatorii ani, familiile sau vecinii trebuie sa fie linistiti iar daca exista scandalagii sau persoane certate cu legea ori prieteni cu aburul lui Bachus evita zona.

Nu intotdeauna apropierea de centru este o solutie. De cele mai multe ori centrul oraselor reprezinta aglomeratie, stres si neliniste. Nu se aplica acest lucru si in cazul resedintelor ridicate de Maurer Imobiliare, avand in vedere ca acesta le-a construit pe cele mai multe in zone rezidentiale.

Inainte de a achizitiona este bine sa soliciti constructorului toate datele tehnice, de unde sa constientizezi cum arata structura constructiei.

Opteaza pentru un cartier rezidential cu multe facilitati. Daca te muti intr-o zona constuita recent urmareste ca respectivul cartier sa aiba utilitati avantajoase pentru tine: scoala, gradinita, acces la mijloacele de transport in comun, benzinarie, hipermarket, asfalt prospat turnat samd.

Daca ti-a placut arata si altora!