Ce trebuie sa stie pacientii despre lipolaser?

Fiecare persoana isi doreste sa aiba un corp de invidiat, iar din acest motiv, atat femeile cat si barbatii tin cont de regimul lor alimentar, dar petrec si multe ore la sala de sport.

Ei bine, trebuie mentionat si faptul ca sunt o multime de persoane, atat barbati cat si femei, care in momentul in care se privesc in oglinda, nu le place ceea ce vad.

De ce? Pentru ca aceste persoane fie se lupta cu celulita, fie se lupta cu straturile de grasime nedorita din corp, asa ca se gandesc serios sa gaseasca cele mai eficiente solutii pentru a scapa de celulita si de colacei.

O astfel de solutie foarte eficienta pentru tratarea celulitei si a straturilor de grasime nedorita este tratamentul cu lipolaserul, si din fericire se gasesc mai multe clinici de infrumusetare care vand lipolaser.

De fapt, aceste clinici de infrumusetare realizeaza tratamente cu lipolaserul, care este un aparat ideal pentru remodelarea corporala si pentru tratarea celulitei si a grasimii nedorite din corp.

Trebuie precizat faptul ca un astfel de tratament nu necesita nici o crema aplicata nici inainte de sedinta cu aparatul lipolaser, si nici dupa terminarea sedintei, pentru ca undele laser vor actiona doar asupra grasimii din corp. Aceste unde laser nu vor afecta nici vasele sanguine, si nici masa musculara.

Persoanele care isi doresc sa urmeze un asemenea tratament, trebuie sa stie faptul ca tratamentul este unul non invaziv si revolutionar, actioneaza doar supra grasimii localizate, si dupa fiecare sedinta a tratamentului, se va pierde din volum.

Privind efectele tratamentului cu aparatul lipolaser, putem mentiona reducerea grasimii, slabirea in centimetrii si reducerea volumului corporal, dar si activarea metabolismului celular.

In comparatie cu liposuctia, aceasta modalitate de slabire reprezinta o alternativa non invaziva si non agresiva. Acest lucru inseamna ca tratamentul cu lipolaserul nu creaza durere si disconfort, si nici nu necesita timp de recuperare.

Plus de asta, tratamentul cu lipolaserul este mult mai putin costisitor decat liposuctia, si nici nu interfereaza cu activitatile din viata de zi cu zi a pacientului. In urma finalizarii unei sedinte, sau chiar a tratamentului, pacientul nu va prezenta nici umflaturi, nici vanatai, si nici nu va simti disconfort.

Referitor la acest tip de tratament, trebuie mentionat faptul ca se efectueaza doua sedinte saptamanal, a cate 30 – 40 de minute, iar un tratament se va desfasura pe durata a 4 – 6 saptamani.

Este foarte important de precizat si faptul ca nu chiar toata lumea poate urma un asemenea tratament cu aparatul lipolaser. Femeile insarcinate sau femeile care inca alapteaza nu au voie sa urmeze un asemenea tratament.

Deasemenea, nici copiii, nici persoanele care sufera de epilepsie, dar nici persoanele care au probleme cu glanda tiroida nu au voie sa fie supuse unui astfel de tratament.

In rest, toate persoanele care sunt perfect sanatoase, indiferent ca sunt de sex masculin sau de sex feminin, pot urma un asemenea tratament.

Asadar, cea mai eficienta solutie in lupta cu celulita si cu grasimea nedorita a oamenilor, cu siguranta este tratamentul cu aparatul lipolaser.

Daca ti-a placut arata si altora!