Cum se poate proteja un display de smartphone?

Telefoanele mobile care se gaseau pe piata in trecut, inainte ca smartphone-urile sa apara in viata noastra si sa ne creeze dependenta, nu erau ele foarte performante, insa trebuie sa recunoastem faptul ca erau foarte rezistente.

Nu de putine ori se intampla ca un astfel de telefon sa fie scapat pe jos, iar display-ul sau, nu doar ca nu se spargea sau nu se crapa, insa nici macar nu se grabea, datorita carcasei de plastic a telefonului.

Ei bine, lucrurile au inceput insa sa se schimbe incetul cu incetul, odata cu aparitia pe piata a smartphone-urilor, care in ciuda faptului ca sunt infinit mai performante decat acele telefoane mobile vechi, ce se gaseau pe piata acum mai bine de un deceniu, sunt si infinit mai sensibile.

Tocmai din acest motiv, toti utilizatorii care au de gand sa isi cumpere un smartphone, ar trebui sa se gandeasca sa isi cumpere si cateva accesorii de protectie pentru dispozitiv.

In primul rand, ar cam trebui ca acestia sa se orienteze spre un geam de protectie pentru ecran, care este un accesoriu ideal pentru protectia display-ului, despre care stim ca este una dintre cele mai sensibile piese telefoane.

Un astfel de accesoriu, este extrem de util, in primul rand datorita faptului ca poate sa protejeze telefonul in cazul in care acesta este scapat pe o suprafata dura, cum ar fi de exemplu gresia sau faianta.

Deasemenea, geamul de protectie pentru display, este extrem de util si in conditiile in care telefonul se ciocneste cu un corp dur, pentru ca avand display-ul protejat cu un astfel de accesoriu, sunt sanse foarte mici ca acesta sa se mai sparga.

Plus de asta, un astfel de accesoriu de protectie pentru smartphone, este extrem de util si datorita faptului ca nu permite ca praful, zgarieturile sau mizeria sa ajunga direct pe display-ul telefonului.

Ei bine, trebuie mentionat insa si faptul ca sunt o multime de utilizatori de telefoane mobile, care in momentul in care isi cumpara un smartphone, din diferite motive, aleg sa nu isi echipeze telefonul cu un astfel de accesoriu.

Este evident faptul ca nu este obligatoriu ca telefonul sa fie protejat cu un asemenea geam de protectie, insa este si mai evident faptul ca un telefon care este protejat cu un geam de protectie pentru display, are sanse infinit mai mici sa aiba nevoie de o inlocuire display, decat un telefon care nu are aplicat un astfel de accesoriu.

Plus de asta, mai este iarasi important de precizat si faptul ca pe langa un geam de protectie pentru display, pentru ca acesta piesa a telefonului sa fie foarte bine protejata, utilizatorii au posibilitatea de a-si cumpara o husa smartphone.

Indiferent ca discutam despre o husa universala, una flip cover, sau despre o husa de tip saculet, daca aceasta protejeaza si ecranul telefonului, cu siguranta trebuie cumparata de catre utilizatori.

Asadar, acestea ar fi cele mai importante sfaturi de urmat pentru toti cei care au de gand sa isi cumpere un smartphone, si nu au de gand sa aiba nevoie de o inlocuire display prea curand.

Daca ti-a placut arata si altora!