Aplicatii pe care ar trebui sa le aveti pe telefonul Android

Iata o mica lista a aplicatiilor care credem ca vor schimba viata, odata ce le incercati si va obisnuiti cu ele. Esti dispus sa le descarci pe toate?

Macrodroid

Se bazeaza pe automatizarea proceselor, cu scopul de a face viata mai usoara pentru utilizator. Desigur, cu o interfata dintre cele mai intuitive pe care le putem gasi.

Cu aceasta minune, ne putem seta telefonul sa faca aproape orice, in conditiile pe care le dorim. Pentru a da un exemplu, am putea seta lanterna telefonului sa se opreasca sau sa se aprinda de fiecare data cand fluturam telefonul. In cazul in care displayul tau se strica, intra pe inlocuire display iPhone 12.

Declansatoarele sunt nesfarsite. Putem alege ce dorim sa se intample atunci cand ajunge o anumita perioada de timp, fiind intr-o anumita locatie sau chiar de fiecare data cand pornim dispozitivul nostru.

Timely

Elimina complet alarma care vine instalata implicit pe telefon si o inlocuieste cu una mult mai intuitiva, completa si, de ce sa nu o spunem, destul de buna.

Putem configura diferite alarme mult mai rapid si mai usor, ne putem adapta alarma astfel incat sa ne trezeasca putin cate putin, in loc sa ne trezim brusc sau sa o alegem pe cea pe care o avem pentru a rezolva o provocare (o mica operatie aritmetica sau un puzzle), astfel incat alarma sa nu mai sune. In acest fel ne asiguram ca pana cand sunetul se opreste, suntem complet treji.

Merita sa incercati, chiar daca o faceti numai pentru designul sau spectaculos.

Mindly

Daca aveti nevoie de ajutor pentru a va organiza sarcinile, ideile si viata generala, Mindly va deveni cel mai bun prieten al dvs.

Aplicatia se bazeaza pe crearea de scheme de idei sau mementouri, organizate pe subiecte in categorii si subcategorii. Designul sau aminteste de un plan neuronal al unui creier si il face una dintre cele mai intuitive aplicatii de pe lista.

Hooks

Hooks transforma complet modul in care primiti notificarile care vin in mod implicit pe telefonul mobil. Este complet personalizabil si depaseste notificarile tipice “e-mail nou” sau “cineva a comentat la fotografia ta facebook”.

Cu Hooks, putem obtine alerte daca va ploua a doua zi, daca un nou capitol al seriei noastre preferate are premiera sau chiar sa cunoastem rezultatul unui meci imediat ce se termina. Si acesta este doar un exemplu, deoarece in meniul sau putem configura o multitudine de lucruri, de la stiri la evenimente.

 Unified Remote

Cum functioneaza Unified Remote este simplu, cel putin in teorie. Aceasta aplicatie serveste la transformarea ecranului telefonului nostru intr-un touch pad prin care sa controlati ecranul computerului nostru.

Poate parea ca aceasta functionalitate nu este deloc surprinzatoare si poate ca este. Principalul motiv pentru care Unified Remote s-a strecurat in selectie este ca a reusit sa miste indicatorul mouse-ului nostru la o viteza reala, cu o fluiditate mult mai mare decat alte aplicatii.

Dar, in plus, are si alte functionalitati, cum ar fi de exemplu gestionarea fisierelor computerului nostru, plus multe altele.

Daca ti-a placut arata si altora!