Asemanari intre laptopurile second hand si cele refurbished

Chiar daca in prezent foarte multe persoane folosesc dispozitivele mobile (telefonul mobil si tableta) pentru a naviga pe internet sau in diferite alte scopuri, insa exista foarte multe persoane care folosesc laptopul in foarte multe situatii.

Ei bine, tinand cont de acest aspect, putem spune ca este cat se poate de firesc ca fiecare persoana sa isi doreasca un laptop performant si care sa nu coste foarte multi bani.

Acesta este si motivul pentru care in cele ce urmeaza vom vedea care sunt si cele mai inteligente solutii pe care le pot avea toti cei care au de gand sa isi cumpere un laptop.

Cei care sunt dispusi sa cheltuiasca foarte multi bani pentru a-si alege un laptop, cu siguranta isi vor indrepta atentia spre laptopuri noi.

In schimb, cei care au de gand sa isi cumpere un laptop la un raport calitate – pret bun, fie vor opta pentru un laptop refurbished, fie vor opta pentru un laptop second hand.

De precizat cu privire la aceste doua categorii de laptopuri este faptul ca amandoua se aseamana intr-o privinta, si anume ca sunt mai ieftine decat laptopurile noi.

Aici trebuie specificat insa faptul ca de regula laptopurile second hand sunt mai ieftine si decat laptopurile refurbished, insa acest lucru nu inseamna ca sunt si mai slabe ca si performante.

Exista laptopuri second hand care sunt de generatie noua sau de cea mai noua generatie, asa ca achizitionarea unui asemenea echipament la un pret atractiv nu poate insemna decat o alegere inspirata pentru orice utilizatori.

Ei bine, in ceea ce priveste laptopurile refurbished, trebuie precizat faptul ca acestea de regula sunt laptopuri performante, laptopuri care fie au fost folosite o scurta perioada de timp de catre anumite firme care apoi le-au trimis in fabrica, fie sunt reconditionate.

Aceste laptopuri refurbished ruleaza perfect, iar acest lucru este normal in conditiile in care ele au fost testate de catre specialisti atunci cand au ajuns in fabrica, le-au fost inlocuite piesele care nu functionau bine, iar apoi inainte de a fi scoase pe piata din nou, au mai fost odata testate.

Laptopurile second hand insa nu se bucura de acest privilegiu, dat fiind faptul ca ele nu au fost supuse unui proces de imbunatatire la fel ca si laptopurile refurbished.

De precizat este faptul ca atat laptopurile refurbished cat si cele second hand vin acum cu o perioada de garantie la fel de indelungata precum laptopurile noi. Deci, acesta poate fi un motiv in plus pentru care se merita achizitionarea unui laptop refurbished, sau chiar a unui laptop second hand.

Micile dezavantaje pe care le pot avea aceste echipamente sunt reprezentate de urmele mici de uzura prezente pe suprafata echipamentelor.

Asadar, acestea fiind spuse, intre laptopurile second hand si cele refurbished exista multe diferente, dar si multe asemanari. Cel mai important este ca ele sunt mai ieftine decat laptopurile noi, si pot sa faca fata fara probleme in fel si fel de situatii, plus ca pot fi folosite atat in interes personal cat si in interes profesional.

Daca ti-a placut arata si altora!