Caracteristicile usilor de garaj tip rulou

Usile tip rulou sunt acele usi de garaj care prezinta siguranta si confort,sunt concepute atat pentru cladiri vechi, cat si pentru cladiri noi, au o buna fiabilitate , o calitate superioara si un aspect placut.

Care sunt caracteristicile usilor de garaj tip rulou?

Materiile prime  pentru producerea acestor usi de garaj sunt de cea mai inalta calitate, mai exact otel galvanizat, aluminiu si inox.

Gama de usi de rulou este foarte vasta, indeplinind toate cerintele clientilor in materie de design, nivel de securitate, viteza de deschidere, dimensiuni atipice si mai ales cerinte de rezistenta la presiunea exercitata de vant.

Usile de garaj se pot instala atat la cladirile in constructie, cat si la cladirile existente. Aceste usi sunt ideale pentru spatiilor deschise din halele industriale, garaje, depozite sau centre comerciale, asigurand protectie impotriva tentativelor de efractie si intemperiilor.

Datorita gamei variate de culori, aceste usi se integreaza perfect din punct de vedere decorativ, la configuratia constructiei. Usile sunt fabricate din aluminiu de calitate superioara si sunt rezistente la abraziune si factorii de mediu.

In timpul iernii, ferestrele si usile contribuie la o pierdere cu 25% a caldurii, iar in timpul verii in proportie de 80% absorb lumina soarelui. Pentru a economisi energie in timpul iernii si pentru a evita incalzirea excesiva a camerelor in timpul verii, utilizarea rulourilor exterioare din aluminiu  este considerata a fi cea mai buna solutie. Rulourile exterioare Aluprof permit o reducere a cheltuielilor cu energia pentru intregul an, chiar si cu pana la 10%.

Maximum de spatiu in fata garajului, dar si in garaj

Usile rulou  se deschid vertical si nu necesita aproape deloc spatiu in garaj. Gratie principiului lor de constructie, ele ofera un spatiu maxim pentru parcarea in interiorul si in fata garajului. De asemenea, spatiul pana la plafon ramane liber si poate fi folosit, de exemplu, pentru corpurile de iluminat sau ca spatiu suplimentar de depozitare.

 Optim la modernizari

Forma deschiderii garajului nu are nicio importanta la usile-rulou pentru garaje,  caci nu conteaza daca este dreptunghiulara, oblica sau cu bolta.

Fiabil si sigur: tehnica arcului de tractiune

Tehnica arcului de tractiune ajuta sistemul de actionare in timpul deschiderii si al inchiderii usii. In felul acesta se protejeaza mecanismul sistemului de actionare. In cazul unei deschideri de urgenta, usa se deschide manual cu usurinta.

Nu va fi nevoie de o manivela pentru aceasta. Cablurile duble ghidate asigura usa, in mod suplimentar, impotriva prabusirilor. Amplasarea profilului cortinei direct pe axul de infasurare garanteaza o blocare sigura si rezistenta la efractie. Datorita acestei solutii, cortina nu va putea fi, de fapt, ridicata.

Intretinere usoara si silentiozitate deosebita

Sistemul de actionare este usor de intretinut fiind in exteriorul mastii de protectie a axului de infasurare. Datorita arcurilor de compensare si a sistemului automat de deconectare la suprasarcina, un sistem suplimentar de siguranta a cantului inferior este de prisos. Butonul de interior si iluminatul garajului sunt deja integrate in carcasa tabloului de comanda.

Usile rulou cu transmisie cu lant sunt dotate cu siguranta centrifugala ce blocheaza usa in cazul ruperii lantului

Usile rulou cu motoreductoare directe beneficiaza de blocarea la caderea prin intermediul angrenajului melcat, ajutat suplimentar de electrofrana pentru anumite dimensiuni

Daca ti-a placut arata si altora!