Care este cea mai profitabila afacere a momentului ?

Este greu de precizat care este cea mai profitabila afacere a momentului insa v-am pregatit un top al celor mai inteligente idei de afaceri pe timp de criza . Daca vrei sa achizitionezi o afacere la cheie sau un teren sau sa vinzi o afacere sau o proprietate te invit sa apelezi la compania noastra , afaceri-proprietati.com . Noi vindem afaceri la cheie sau afaceri aflate in procedura de faliment , proiecte de incredere cu un potential urias .

In plus iti punem la dispozitie consilieri de specialitate care te v-or ajuta in luarea celor mai bune decizii pentru ca noul tau proiect sa fie un real succes . Pentru mai multe informatii citeste mai atent siteul nostru .

Daca te implici , planifici si gestionezi inteligent o afacere , aceasta are foarte mare sanse sa fie una de succes , indiferent de domeniul de activitate .

Pentru toti aceia care doresc sa se lanseze in afaceri insa nu stiu exact catre ce domeniu sa isi indrepte atentia am realizat un top ale celor mai eficiente idei de afaceri pentru anul 2014 .

Pe prima pozitie se afla ‘’ magazinul online ‘’ , o afacere considerata ca fiind cea mai sigura modalitate de obtinere a profitului in contextul actual .

Locul secund este ocupat de afacerile din sectorul IT . Actualmente acest sector permite dezvoltarea unora dintre cele mai bune afaceri , afaceri precum aplicatiile software pentru companii sau mobile gaming .

Poate nu o sa va vina sa credeti dar shaormeriile ocupa locul 3 in acest top . Shaorma este un produs iubit de foarte multi consumatori pentru ca este gustoas , apetisat , ce reprezentand o masa consistenta la un pret acceptabil .
Magazinele cu haine second-hand se regasesc si ele in acest top .

O astfel de afacere poate sa fie extrem de profitabila in conditiile in care o tona de haine second-hand se vinde in Germania cu aproximativ 300 de euro . La acest pret mai adaugi mana de lucru necesara pentru sortarea hainelor si timpul necesar realizarii acestei operatiuni . Chiar daca sunt produse second-hand acestea pot fi vandute la un pret avantajos atat pentru client cat si pentru anteprenor .

Covrigariile ocupa locul 5 in topul nostru . Covrigii sunt ieftini , foarte gustosi , iar aroma lor atrage o multime de clienti . Daca pui pret pe calitate si oferi o varietate de sortimente , covrigaria ta va fi cu siguranta una de succes .
Un alt domeniu in care poti sa ai succes in 2014 este reprezentat de centrele de asistenta pentru batrani , asa numitele azile private . O afacere extrem de profitabila , extrem de cautata , ce prezinta un urias potential pentru viitor .

O cafenea este o alta alegere inteligenta in 2014 . Pentru ca poate functiona atat pe timp de iarna cat si pe timp de vara , o astfel de afacere poate sa iti aduca un profit considerabil . La cafenea nu mergi doar sa bei o cafea si sa pleci foarte repede . Daca pui la dispozitia clientilor un mediu primitor , relaxant , in care acestia se pot intalni cu partenerii de afaceri sau cu prietenii , cu siguranta afacerea ta va fi una profitabila . Deasemenea mare atentie la calitatea si diversitatea produselor servite dar si la calitatea personalului .

Pe locul opt se claseaza afacerile cu case de amanet . De cand s-a instalat criza economica numarul caselor de amanet aproape ca s-a dublat . O casa de amanet este o afacere perfecta pentru momentele in care economia se confrunta cu o lipsa acuta de lichiditati .

Daca esti pasionat de design interior si nu dispui de un capital foarte mare pentru demararea unei afaceri iti recomad sa incepi cu amenajari interioare pentru locuinte si birouri . Daca folosesti materiale de calitate , unelte eficinte si personal calificat ai foarte mari sanse sa iti transformi mica afacere intr-o companie de mari dimensiuni intr-un timp foarte scurt .

Pe ultima pozitie in acest top se afla casele de pariuri sportive si jocuri de noroc . Tocmai nivelul scazut de trai ii indeamna pe cei mai multi oameni sa joace la pariuri . Pentru ca numarul acelora care devin dependenti de pariuri si jocuri de noroc este in continua crestere , o afacere in acest domeniu nu poate decat sa genereze castig .

Daca ti-a placut arata si altora!