Care este cheia succesului?

Pe cat de greu se castiga banii pe atat de repede se cheltuiesc, cred ca sunteti de accord cu aceasta afirmatie si probabil ca v-ati aflat cel putin o data in situatia de a constata ca portofelul s-a golit inainte de ziua de salariu. Fiecare isi castiga existenta in functie de propriile aptitudini si competente, insa cu totii ar trebui sa repectam regulile unei bune administrari a banilor.

Cea mai buna metoda de a nu risipi banii este sa ii investesti. Noi vindem afaceri si va asiguram ca investitiile dumneavoastra sunt sigure, banii fiind stocati in afaceri profitabile. www.afaceri-proprietati.com va propune o selectie de afaceri si proprietati cu un mare potential de afirmare din domenii dintre cele mai diverse: service auto, companii producatoare de vopsele si alte substante similare, firme procesatoare de carne, clinici medicale si multe altele.

Suntem adeptii informatiei transparente si va furnizam toate detaliile pe care doriti sa le cunoasteti despre afacerea de care sunteti interesat. Intermediem vanzarea-cumpararea astfel incat toate partile implicate sa aiba de castigat. Aceasta numim noi o relatie win-win. Vindem afaceri, insa nu orice fel de business se potriveste standardelor noastre de calitate. Afacere aflata in plina dezvoltare sau dimpotriva, in plin proces de lichidare, noi va propunem doar acele afaceri care sa isi merite pe deplin investitia.

Cine nu isi doreste ca munca sa ii fie recunoscuta? Chiar daca avem mostenitori sau nu, sta in firea noastra sa facem lucruri marete, iar noi credem ca am fost construiti pentru aceasta. Simtim nevoia unui scop in viata si avem nevoie de motivatie. Fiecare isi doreste sa isi faca numele cunoscut, nu in mod special sub forma unui brand. T. Boone Pickens este exemplul omului care a luat alegerile potrivite in viata sa profesionala reusind astfel sa isi depaseasca conditiile.

Nascut in Oklahoma, T. Boone Pickens a crescut in timpul Marii Crize Economice, ulterior familia sa mutandu-se in Texas. Tatal a lucrat in industria petroliera, domeniu in care fiul sau avea sa activeze mai tarziu. T. Boone Pickens s-a specializat in geologie, iar dupa absolvirea facultatii s-a angajat in industria de petrol.

Acesta putea sa se multumeasca cu statutul unui simplu angajat, insa a ales ca mearga mai departe. Pana unde? In prezent, la cei 85 de ani ai sai, Pickens este presedintele companiei BP Capital (Boone Pickens Capital) si unul dintre cei mai de succes afaceristi din industria energetica din SUA, cu o avere estimata la 1,2 miliarde dolari conform publicatiei Forbes din martie 2013.

Aceasta inseamna ca nimic nu este imposibil, si chiar si marii bogati ai lumii au inceput de jos. Noi nu vindem iluzii, vindem afaceri. Nu va putem promite succesul miliardarului T. Boone Pickens, insa dorim sa va conducem pasii catre drumul realizarii profesionale. Pe site-ul www.afaceri-proprietati.com gasiti idei de afaceri pe care le puteti cumpara cu incredere deoarece noi ofertam din cea mai buna piata de dezvoltare. Intermediem fara probleme relatiile dintre vanzator si potentialii clienti si consideram ca ne-am facut datoria atunci cand ambele parti sunt multumite.

Vindem orice tip de afacere, dar mai mult de atat, te indrumam astfel incat sa iei decizia cea mai buna in scopul dezvoltarii ei. Te asteptam sa experimentezi adevarata libertate financiara!

Daca ti-a placut arata si altora!