Care sunt avantajele utilizării raftului cantilever?

Rafturile cantilever sunt echipamente specializate de depozitare care oferă o soluție de depozitare eficientă din punct de vedere al spațiului pentru o mare varietate de articole lungi și voluminoase, cum ar fi țevi din PVC, foi de oțel, canapele, mese și cherestea. Capacitatea sa mare de greutate și distribuția uniformă a greutății înseamnă că depozitarea în consolă este concepută pentru aplicații cu sarcini medii până la grele, ideal pentru materiale incomode.

Rafturile industriale în consolă se găsesc frecvent în depozitele de aprovizionare cu instalații sanitare, centrele de distribuție a mobilierului și unitățile de depozitare frigorifică. Sunt, de asemenea, opțiuni excelente de depozitare pentru aplicații în aer liber, cum ar fi curți de cherestea, curți de transport sau zone de preaplin care trebuie să depoziteze materiale mai grele.

Avantajele rafturilor cantilever

Rafturile metalice de tip Cantilever te pot ajuta pentru configurarea depozitului și iti pot crește capacitatea de stocare. Deși sunt concepute în primul rând pentru a găzdui o gamă largă de materiale mari, voluminoase, lungi și incomode, ele oferă beneficii suplimentare, ajutând depozitul să funcționeze mai eficient.

Se potrivesc cerințelor de capacitate mare

Unul dintre cele mai importante beneficii ale raftului cantilever este capacitatea de încărcare largă. Opțiunile sunt limitate dacă ai nevoie de o soluție de depozitare pentru articole grele nepaletizate, cum ar fi foile de aluminiu. Deși stivuirea podelei este o opțiune relativ ieftină, nu este eficientă din punct de vedere al spațiului, poate prezenta pericole pentru siguranță și reduce capacitatea totală de depozitare a unității tale.

Rafturile în consolă iti permit să iti îmbunătățesti aspectul depozitului prin depozitarea eficientă a încărcăturilor incomode și eliberând spațiu pe podea. Rafturile cantilever organizează articolele voluminoase mai eficient decât alte sisteme, permițând recuperarea fără probleme a produselor și operațiunile de depozitare.

Deoarece sunt configurate fără rafturi, brațele sunt ușor de reglat folosind un sistem simplu precum un ac de păr. O caracteristică unică de design a raftului cantilever este că nu au o coloană de sprijin frontală, permițând stivuitoarelor, cărucioarelor și altor echipamente de strângere mecanică să acceseze articolele prin spațiul orizontal dintre brațele raftului.

Această flexibilitate și spațiu suplimentar iti permit să depozitezi diferite tipuri de produse în mod eficient, deoarece nu trebuie să depinzi doar de rafturi pentru paleți. Un raft cantilever galvanizat este o opțiune excelentă pentru aplicații în aer liber pentru materii prime, cum ar fi raftul comercial pentru depozitare cherestea sau raftul pentru țevi.

Standardul de aur pentru depozitarea încărcăturilor grele

Rafturile cantilever sunt ideale pentru depozitarea stocurilor grele, cum ar fi materiile prime și produsele de construcție. Materialele de construcție, cum ar fi cimentul, foile de aluminiu și stocul de bare de oțel, necesită o soluție de depozitare foarte rezistentă.

Rafturile noastre sunt perfecte pentru încărcături mai grele și materiale de construcție. Construite din oțel de grosime mare, coloanele și brațele verticale pot suporta până la 6-24 de tone.

Durabilitatea este esențială dacă utilizezi frecvent echipamente de manipulare a materialelor și stivuitoare pentru a-ti accesa inventarul.

Oricare ar fi alegerea ta, ne poti contacta oricand pentru o oferta.

Sfaturi utile pentru depozitarea merelor pe termen lung

Pe vremuri, casele tuturor aveau pivnite  — camere racoroase, intunecate, cu umiditate ridicata — perfecte pentru depozitarea a tot felul de bunatati de gradina si livada, inclusiv merele. In zilele noastre, in casele moderne, pivnitele de radacina sunt putine, dar majoritatea dintre noi avem cel putin un loc in casa noastra care are conditii similare cu ceea ce cauta merele. Iata cateva optiuni:

Subsol: Daca aveti un subsol neincalzit, acesta este un loc perfect pentru a pastra merele. Chiar daca subsolul dvs. este incalzit, este posibil sa puteti inchide orificiile de ventilatie dintr-o camera sau dintr-o sectiune pentru a crea un mediu racoros. Cele mai multe subsoluri tind sa aiba umiditate mai mare, dar daca locuiti intr-un loc deosebit de uscat sau incalziti cu lemne (care poate fi extrem de uscata), luati in considerare utilizarea unui umidificator sau aburirea in mod regulat a merelor cu apa dintr-o sticla de pulverizare.

Garaj: Un garaj atasat, neincalzit este un loc grozav pentru a depozita merele atata timp cat nu ingheata in mod regulat – de aceea este importanta distinctia atasat/neatasat. In functie de clima, un garaj neincalzit neatasat s-ar putea raci prea mult fara caldura ambientala din casa.

Veranda inchisa: daca locuiti intr-un climat moderat, s-ar putea sa reusiti sa va depozitati merele intr-o veranda inchisa. Din nou, asigurati-va ca nu ingheata si, de asemenea, asigurati-va ca nu se incalzeste prea mult – merele nu trebuie depozitate intr-o terasa sau intr-o veranda.

Camera sau dulap racoros: fiecare casa pare sa aiba cel putin o camera care ramane mai rece decat celelalte, iar un dulap neincalzit in acea camera ar putea fi locul potrivit pentru a va depozita merele. Prin natura careia se afla intr-o parte incalzita a casei, va fi mai cald decat ideal, ceea ce va va oferi un timp de depozitare mai scurt, dar va functiona in continuare!

Daca ti-a placut arata si altora!