Care sunt cele ai des intalnite probleme pentru iPhone 6?

Atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui nou smartphone, foarte multe persoane se orienteaza spre modelele iPhone, de la Apple. Se stie insa si faptul ca telefoanele cele mai noi ale acestui brand sunt foarte scumpe (iPhone X, iPhone 8 Plus sau iPhone 8), asa ca din acest motiv multi oameni isi aleg dispozitive de generatie mai veche, precum iPhone 6 de exemplu.

Cei care isi aleg un asemenea smartphone, nu vor fi nevoiti sa isi duca telefonul intr-un service avand nevoie de o inlocuire display iPhone 6, pentru ca display-ul original a fost spart in urma unei neglijente, in cazul in care isi doteaza telefoanele cu o husa si o folie de protectie din sticla pentru ecran.

Cei care nu isi protejeaza telefoanele cu asemenea accesorii, au toate sansele sa ajunga cu dispozitivele in service pentru inlocuirea display-ului, in urma primei cazaturi. Ba chiar mai mult, exista si alte probleme care pot aparea pentru aceste dispozitive, iar in continuare vom discuta putin despre acest aspect.

Probleme cu intermitent pe ecran rosu, apeluri de auz si multe altele

PROBLEMA: ECRANUL ROSU

Un numar de proprietari iPhone 6 si 6 Plus au raportat o problema in care ecranul iPhone-ului lor merge – sau clipeste – rosu inainte de a afisa logo-ul Apple. Uneori problema dispare singura si se intoarce mai tarziu, iar uneori se blocheaza si ecranul refuza sa se opreasca.

Solutie:

Incercati simultan sa tineti apasat butonul Sleep / Wake si butonul Home timp de 10 secunde sau pana cand vedeti sigla Apple. In unele cazuri, iPhone-ul va reporni in mod normal, dar problema ar putea reveni.

Solutii potentiale:

Exista posibilitatea ca aceasta sa fie o problema de software, care se refera probabil la o copie de rezerva corupta. Puteti incerca procesul de restaurare pentru a remedia problema. Tineti apasat butonul Sleep / Wake pentru a opri iPhone-ul 6.

Asigurati-va ca calculatorul dvs. ruleaza cea mai recenta versiune de iTunes si conectati iPhone-ul cu un cablu USB. Acum, tineti simultan butoanele Sleep / Wake si Home timp de cateva secunde, iar cand dispozitivul se aprinde, eliberati butonul Sleep / Wake, continuand sa tineti apasat butonul Home. Ar trebui sa obtineti ecranul Connect to iTunes si puteti sa renuntati la butonul Home. Apoi, urmati procedura de restaurare prin iTunes.

Este, de asemenea, posibil ca acesta sa fie un fel de defectiune hardware si, in acest caz, va trebui sa contactati Apple sau sa vizitati un magazin Apple si sa aranjati un inlocuitor. Ar putea fi o idee buna sa inregistrati ecranul rosu cu ajutorul unui alt dispozitiv, doar in cazul in care iPhone-ul dvs. 6 functioneaza normal cand il luati pentru evaluare.

Alte dispozitive iPhone 6 pot intampina probleme in ceea ce priveste conectarea la date mobile sau la functia wifi. Alte dispozitive iPhone 6 pot avea probleme cu functia GPS, iar exemplele pot continua.

Trebuie sa stiti insa ca nu toate dispozitivele iPhone 6 se confrunta cu asemenea probleme, si ca daca alegeti un asemenea smartphone si il protejati exemplar, exista sanse mari ca acesta sa ruleze perfect foarte mult timp.

Daca ti-a placut arata si altora!