Ce surprize neplacute va poate oferi un dispozitiv iPhone X?

Cele mai multe persoane care intentioneaza sa isi cumpere un smartphone, isi indreapta atentia spre dispozitivele iPhone, de la Apple, care in mod normal functioneaza fara probleme. iPhone X este unul dintre cele mai cautate telefoane ale momentului, iar in cele mai multe cazuri, acesta daca este bine ingrijit, are sanse mari sa functioneze fara probleme.

Din acest motiv, utilizatorii il pot echipa cu o folie de sticla pentru ecran, iar in caz de impact este nevoie doar o inlocuire geam iPhone X, nu si inlocuirea display-ului. Fireste, aceasta este o problema cauzata de neglijenta utilizatorilor, insa dispozitivele iPhone X, pot oferi unele surprize neplacute, precum cele care urmeaza.

Probleme cu Wi-Fi

O problema care a fost raportata de majoritatea utilizatorilor iPhone X este problema Wi-Fi, cum ar fi conexiunea lenta sau reteaua nu va conecta probleme. Daca intampinati astfel de probleme cu telefonul dvs. iPhone X Smartphone, pur si simplu urmati urmatorii pasi:

 • Reporniti dispozitivul iPhone X;
 • Incercati sa resetati reteaua si incercati sa o deschideti din nou;
 • Luati in considerare actualizarea versiunii dvs. de iOS pentru a repara orice bug-uri de retea;
 • Incercati sa verificati daca problema este externa (router).

Probleme Bluetooth

O alta problema comuna care a fost raportata de majoritatea utilizatorilor de iPhone X este imperecherea acestui smartphone cu alte accesorii ale tertilor, cum ar fi castile sau sistemele de masini. Daca observati aceasta problema sau poate daca Bluetooth consuma prea multa energie, pur si simplu urmati pasii urmatori:

 • Incercati sa reporniti dispozitivul iPhone X;
 • Dezactivati dispozitivele Bluetooth actuale, apoi incercati sa le asociati din nou;
 • Utilizati un cablu de inalta calitate pentru a incarca telefonul dvs.;
 • Incercati sa resetati setarile de retea;
 • In cele din urma, incercati sa faceti upgrade la cel mai nou sistem iOS 11 pentru a creste performanta Bluetooth.

Telefonul nu se incarca fara fir

O alta problema care a ridicat sprancenele este incarcatorul fara fir, care nu reuseste sa incarce uneori. Incarcatorul poate incarca lent sau poate aparea un mesaj de notificare “incarcare fara fir in pauza” continua sa apara cand incarcarea este in desfasurare. In orice caz, aceasta problema poate fi rezolvata prin urmatorii pasi:

 • Asigurati-va ca carcasa este conectata;
 • Asigurati-va ca suportul de incarcare este curat si fara murdarie;
 • Daca incarcatorul dvs. este o terta parte, asigurati-va ca este certificat de Apple.

Bateria se descarca foarte repede

Toate telefoanele din zilele noastre se descarca rapid, insa daca constatati ca totusi terminalul iPhone X se descarca mult prea repede, incercati sa il actualizati. Apoi, verificati care dintre aplicatii consuma cele mai multe resurse, si fie stergeti-le, fie trebuie sa le actualizati. Puteti de-asemenea sa activati modul de alimentare inferioara. Pentru a face acest lucru, deschideti pur si simplu Setari >> Baterie >> activati modul de alimentare inferioara.

Teoretic, in cazul in care veti urma acesti pasi, bateria ar trebui sa reziste mai mult timp incarcata.

Asadar, acestea sunt cateva dintre surprizele neplacute cu care va puteti confrunta in cazul in care achizitionati un dispozitiv iPhone X.

Daca ti-a placut arata si altora!