Ce aplicatii muzicale sunt ideale pentru smartphone si tableta?

Dupa cum bine stim cu totii, atat o tableta cat si un smartphone pot fi utilizate in foarte multe scopuri. Exista o multime de aplicatii pe care le puteti descarca pe tableta sau smartphone.

De exemplu, exista aplicatii pentru instrumente muzicale pe care le puteti descarca, si care se vor comporta precum instrumentele reale. Veti descoperi in randurile care urmeaza, cateva astfel de aplicatii pentru tableta sau smartphone, deci merita sa cititi pana la final.

  1. Simply Piano

Daca sunteti pianist si cautati cea mai buna aplicatie care va va ajuta sa va avansati abilitatile, Simply Piano ar putea fi alegerea perfecta. Cu aceasta aplicatie, tot ce trebuie sa faceti este sa plasati pur si simplu tableta sau smartphone-ul pe acustic si sa incepeti sa cantati la pian.

Aplicatia va recunoaste automat melodiile si va va oferi feedback cu privire la modul in care cantati. Fie ca sunteti profesionist sau incepator, Simply Piano este o aplicatie care va va duce experienta muzicala la un nou nivel.

  1. Yousician

Similar cu Simply Piano, aplicatia Yousician functioneaza ascultand melodiile dvs. atunci cand cantati la instrumentele dvs. muzicale preferate, apoi ofera feedback in functie de performanta dvs. Indiferent daca cantati la chitara, pian sau la alt instrument muzical, aceasta aplicatie va va oferi un tutorial pas cu pas, pentru a va ajuta sa va imbunatatiti in fiecare domeniu. Data viitoare cand cautati o aplicatie utila pentru muzica, nu ezitati sa descarcati Yousician.

Bongos

O alta aplicatie care ofera pasionatilor de muzica divertisment real este aplicatia Bongos. Fie ca sunteti un profesionist sau doar un incepator, aceasta aplicatie va permite sa cantati la tobe intr-un mod profesional datorita caracteristicilor sale excelente.

In aceasta aplicatie, veti gasi 18 mostre Bongo diferite si diferite sunete inregistrate profesional, care va vor face experienta muzicala si mai plina de distractie.

Indiferent daca aspirati sa deveniti muzician profesionist sau pur si simplu cantati la tobe pentru distractie, aceasta aplicatie cu siguranta va poate fi de mare ajutor, deci nu trebuie sa va lipseasca din smartphone sau tableta.

Metronome

O alta aplicatie care este ideala si care se poate spune ca functioneaza foarte bine pentru pasionatii de muzica este aplicatia Metronome. Cu o interfata cuprinzatoare, aplicatia Metronome foloseste lumini LED intermitente pentru a crea ritmuri complexe. Aceasta aplicatie va ofera 6 modele ritmice de utilizat, 3 seturi de sunet si suport multi-tasking pentru o experienta mai exclusiva.

FL Studio Mobile

O aplicatie foarte avansata, disponibila atat pentru Android, cat si pentru iOS, FL Studio Mobile va permite sa inregistrati, sa editati si sa redati melodii complete dupa gustul dvs. Intentionati sa invatati sa mixati muzica? Ei bine, este posibil ca aceasta aplicatie sa fie cea mai potrivita alegere.

De mentionat este faptul ca aceasta aplicatie va ofera posibilitatea de a adauga efecte speciale pentru a completa melodii, cum ar fi reglarea volumului, basul ridicat / scazut, filtre, intarzieri si phaser.

Cu aceasta aplicatie instalata pe smartphone sau pe tableta, aveti posibilitatea de a folosi caracteristicile disponibile, cum ar fi egalizatoare grafice, auto ducker si egalizator parametric, printre altele. In cazul in care cautati o aplicatie bogata in functii care nu va va dezamagi, atunci nu ezitati sa descarcati FL Studio Mobile.

Acestea sunt asadar, cateva dintre aplicatiile care va ofera posibilitatea de a exersa utilizarea instrumentelor muzicale, pe tableta sau pe smartphone. Vestea buna este ca indiferent ca detineti un smartphone Android sau un dispozitiv iPhone, sau ca detineti o tableta Android sau o tableta de la Apple, puteti instala aceste aplicatii pe orice dispozitiv mobil. Le puteti descarca din AppStore sau din Google Play.

Daca ti-a placut arata si altora!