Ce beneficii va ofera o masina BMW?

Masinile reprezina una dintre cele mai importante necesitati ale oamenilor in clipa de fata. Nu trebuie sa ne surprinda acest lucru in conditiile in care putem folosi masinile atat in interes personal cat si in interes profesional.

Cei care folosesc masinile in interes profesional, de obicei sunt fie soferii diferitelor companii, fie sunt agenti de vanzari sau chiar si taximetristii. Aceste masini sunt usor de identificat in trafic pentru ca in mod evident sunt beneficiarele unor inscriptionari auto autocolant.

Pragul unui atelier care se ocupa de inscriptionari auto autocolant, este trecut insa si de catre cei care folosesc masinile in interes personal, pentru a opta de exemplu pentru un polish far sau pentru a le fi montate folii pe faruri si pe stopuri. Cei interesati de multe ori, vor accesa https://www.carbonsystems.ro in vederea unei programari cu masina in atelier.

Foarte multi dintre cei care isi doresc sa isi infrumuseteze masinile cu inscriptionari auto sau cu folii aplicate pe faruri, sunt proprietari de autoturisme BMW. Multi tineri si nu numai, isi indreapta atentia spre masinile BMW datorita numarului mare de avantaje pe care o asemenea masina le ofera, si pe care le puteti descoperi in continuare.

Exista multe avantaje pentru detinerea unui BMW asupra unei alte marci de masini, de la performanta la siguranta. Bucurati-va de aceste avantaje in timp ce intoarceti capetele atunci cand alegeti un BMW ca masina viitoare.

Siguranta

BMW-urile sunt facute pentru a fi una dintre cele mai sigure masini pe care le puteti cumpara. BMW castiga in fiecare an premii pentru siguranta, deci sunt dovedite a fi cele mai bune. Unele dintre caracteristicile lor avansate de siguranta includ protectia activa a genunchiului, tractiunea pe tot sezonul, sistemul de franare imbunatatit, controlul coborarii pe deal, avertizarea de parasire a benzii, viziunea pe timp de noapte, rularea anvelopelor plate si airbag-urile peste tot.

Lux

BMW are o reputatie de a fi unul dintre cei mai luxosi producatori de masini. Maiestria fiecarui vehicul este gandita pentru confort si stil. Toate materialele folosite sunt de inalta calitate, ceea ce te face sa simti ca conduci cu stil. Chiar si modelele BMW de baza sunt alcatuite la acest standard si includ insertii din fibra de carbon sau aluminiu pentru a le face si mai sportive si mai elegante. BMW-urile sunt un simbol al statutului, astfel incat sa puteti arata pentru ce ati muncit din greu.

Valoare

In cazul in care sunteti in cautarea unui vehicul care sa aiba cat mai multe caracteristici, un BMW este calea de urmat. Chiar si un model de baza BMW vine standard cu mai multe caracteristici decat cele mai multe modele complet incarcate ale altor marci. Acest lucru va ofera o valoare exceptionala pentru achizitia dvs. De asemenea, BMW-urile sunt intr-o cerere constanta, ceea ce inseamna ca nu isi pierd cu adevarat valoarea la fel ca unele alte vehicule, asa ca veti putea intotdeauna sa il vindeti la un pret avantajos.

Longevitatea si durabilitatea

Unul dintre lucrurile pe care le auzim adesea de la oameni este modul in care BMW este scump de intretinut. Desi acest lucru este valabil intr-o anumita masura, adevarul este ca, daca va ingrijiti bine masina, cel mai probabil nu veti avea nevoie de o intretinere prea scumpa … cu alte cuvinte, nu conduceti ca un maniac! Sau veti suporta costurile.

Conducand in siguranta, nu numai ca va asigurati siguranta proprie si a celorlalti, dar va mentineti efectiv masina in aceeasi forma in care ati cumparat-o, iar astfel durata sa de viata cu siguranta va fi una indelungata.

Performanta

BMW-urile sunt dotate cu o tehnologie de varf, care va va oferi performante maxime si viteza in timp ce conduceti. Majoritatea modelelor lor sunt echipate cu motoare V-6 sau V-8 turbo, ceea ce va ofera un plus de performanta. Sistemele lor de suspendare sunt bine reglate, astfel incat nici nu veti simti cele mai multe denivelari pe care le puteti intampina.

BMW Ultimate Service

Programul BMW Ultimate Service va va mentine BMW-ul in forma de varf pentru primii patru ani sau 50.000 de mile garantie, indiferent daca este nou sau folosit. Acopera toate costurile de intretinere si reparatii in aceasta perioada de timp si include chiar frane si lame de stergatoare. BMW-ul dvs. este capabil sa raporteze la BMW atunci cand are nevoie de servicii prin functia TeleService.

Asadar, acestea sunt dupa cum se poate vedea, doar cateva dintre cele mai importante avantaje de care va puteti bucura in cazul in care optati pentru un autoturism marca BMW, in defavoarea unui autoturism care apartine unei alte marci auto. Cu siguranta, daca veti alege un asemenea autoturism, veti iesi in evidenta pe strazile orasului.

In cazul in care doriti sa atrageti atentia si mai mult, puteti accesa site-ul https://www.carbonsystems.ro, in vederea unei programari cu masina in atelier, astfel incat sa beneficiati de montarea foliilor pe faruri si stopuri, si chiar pentru inscriptionarea masinii.

Daca ti-a placut arata si altora!