Ce dispozitive electronice se pot amaneta?

In prezent, casele de amanet au un numar mult mai mare de clienti decat in trecut, carora le ofera sume de bani cu imprumut.

Acest lucru este cat se poate de firesc in conditiile in care in trecut, majoritatea caselor de amanet le oferau imprumuturi doar persoanelor care girau cu bijuterii din aur sau cu bijuterii din metale pretioase.

Lucrurile s-au schimbat insa destul de mult in ultimii ani, mai ales de cand pe piata au aparut smartphone-urile. Oamenii au inceput din ce in ce mai mult sa isi indrepte atentia asupra acestor dispozitive, iar astfel au renuntat la ideea de a-si mai cumpara bijuterii.

Acest lucru a fost inteles rapid de catre reprezentantii caselor de amanet, care si-au diversificat foarte mult imprumuturile. Acum, cei care isi doresc sa beneficieze de un imprumut, pot opta de exemplu pentru amanet telefoane Bucuresti, ceea ce inseamna ca pot primi un imprumut girand cu telefonul.

Foarte multi sunt cei care lasa telefoanele drept garantie la amanet pentru a primi un imprumut rapid. Putini sunt insa cei care isi si achita datoria si isi ridica telefoanele. Acesta este si motivul pentru care mereu casele de amanet scot telefoane la vanzare.

Ei bine, exista si persoane care detin una sau mai multe tablete, iar atunci cand au nevoie de bani, pentru a se descurca rapid aleg o solutie foarte simpla, si anume amanetarea tabletei. O astfel de practica este destul de des intalnita la casele de amanet din Romania.

Laptopurile sunt deasemenea dispozitive care se gasesc in casele de amanet mai tot timpul pentru ca multe persoane detin astfel de echipamente si nu le prea folosesc, asa ca pentru a obtine un imprumut rapid de la o casa de amanet aleg sa isi amaneteze laptopul.

Altii in schimb, fiind fani ai PC-urilor, aleg sa isi amaneteze aceste echipamente pentru a face cat mai rapid rost de banii de care au nevoie.

Casele de amanet primesc drept garantie din partea clientilor chiar si aparatura electrocasnica, iar aici putem sa aducem in discutie frigidere, plicte electrice, cuptoare cu microunde, mixere, blendere, plus multe alte astfel de aparate.

Casele de amanet primesc drept garantie din partea clientilor chiar si instrumente muzicale, astfel ca nu este de mirare faptul ca anumiti muzicanti isi amaneteaza vioarele, acordeoanele, saxafoanele, sau alte astfel de instrumente muzicale.

Asadar, dupa cum se poate observa, casele de amanet pot reprezenta cea mai buna solutie pentru toti cei care trebuie sa se imprumute rapid si nu prea au la dispozitie alte solutii.

Un amanunt foarte important de precizat este acela ca de regula casele de amanet le ofera clientilor posibilitatea de a-si vinde bunurile. Multi sunt cei care merg la amanet pentru a amaneta un bun personal, iar apoi ajung la concluzia ca este mult mai avantajoasa vanzarea bunului respectiv.

Nu trebuie sa uitam insa nici faptul ca aceste case de amanet le pot oferi clientilor sume foarte mari de bani cu imprumut, insa aici discutam despre garantii mult mai valoroase, precum un autoturism de exemplu.

Daca ti-a placut arata si altora!