Ce trucuri poti face cu un iPhone X?

In momentul in care vrei sa iti cumperi un smartphone performant, te poti orienta spre modelul iPhone X de la Apple, care la momentul actual este printre cele mai performante telefoane de pe piata.

Ei bine, in cele ce urmeaza vei putea descoperi cateva dintre trucurile pe care le poti incerca atunci cand esti fericitul posesor al unui asemenea model. Toate aceste trucuri iti vor putea fi de ajutor in anumite situatii, asa ca se merita sa petreci doua minute cu ochii pe acest articol.

Cum se face o captura de ecran pe iPhone X: fara butonul Home nu puteti apasa pur si simplu doar butonul de volum pentru a face o captura de ecran. Pentru a face o captura pe ecran iPhone X, trebuie sa apasati butonul lateral si butonul de crestere a volumului, in acelasi timp.

Cum sa reveniti la notificarile ecranului de blocare: puteti vedea ce notificari aveti oricand prin deplasarea in jos de oriunde din partea de sus a ecranului, intre extrema din stanga si marginea din dreapta-dreapta a “notei”.

Cum sa deschideti Centrul de control pe iPhone X: Puteti accesa Centrul de Control in orice moment prin glisarea in jos din partea din dreapta sus a ecranului din pictograma bateriei.

Cum sa fortezi renuntarea la aplicatii: urmati instructiunile de mai sus pentru a accesa aplicatia Switcher (glisati in sus usor din partea de jos a ecranului, apoi intrerupeti), apoi apasati si tineti apasata pe orice aplicatie. Acum apasati pe ceea ce arata ca un semn rosu “no entry”.

Cum se utilizeaza Siri fara comanda vocala: Apasati lung pe butonul lateral pentru a accesa Siri fara a spune “Hei Siri”.

Cum sa mergeti rapid la aplicatia camerei de pe ecranul de blocare: Puteti sa glisati de la dreapta la stanga pentru a dezvalui camera sau puteti acum 3D Atingeti pictograma camerei foto in acelasi mod ca si pictograma lanternei. Facand acest lucru, se va deschide camera pentru a capta o imagine.

Cum sa restarti iPhone-ul X: Daca iPhone-ul este inghetat, il puteti forta sa se opreasca apasand si eliberand rapid butonul de crestere a volumului, apoi apasand si eliberand rapid butonul de reducere a volumului, apoi apasand si tinand apasat butonul Side pana cand consultati sigla Apple.

Cum sa opriti iPhone-ul X: Pentru a opri iPhone-ul X, apasati lung butonul lateral si butonul de volum, apoi glisati pentru a opri telefonul.

Cum se face un SOS pe iPhone X: Puteti declansa SOS pe iPhone X apasand si tinand apasat butonul lateral si butonul de volum timp de 6 secunde pentru a apela serviciile de urgenta. Optional, puteti initia SOS facand clic rapid pe butonul lateral de cinci ori.  Optiunea cu cinci clicuri poate fi activata din Setari> SOS de urgenta> functioneaza si cu 5 clicuri.

Asadar, acestea sunt cateva simple trucuri pe care trebuie neaparat sa le cunoasca toti cei care detin un model iPhone X, care este unul dintre cele mai importante modele de smartphone de pe piata la momentul actual.

 

Daca ti-a placut arata si altora!