Cele mai bune aplicatii de gestionare a greutatii corporale ale unei persoane- Iata care sunt acestea

Cand doriti sa incepeti sa va controlati greutatea, exista multe probleme pe care nu le stiati si ce ar trebui sa invatati acum, cum ar fi caloriile din alimente, dietele care exista etc.

Din fericire, exista aplicatii de control al greutatii care va vor ajuta, oferindu-va informatii care va vor fi foarte utile pentru a pierde in greutate, cum ar fi un contor de calorii.

Chiar vrei sa incepi o dieta si sa incepi sa slabesti? Ei bine, una dintre aceste aplicatii va fi de mare ajutor, alegeti-o pe cea care vi se potriveste cel mai bine.

Sa vedem cele mai bune aplicatii pentru a controla greutatea in moduri diferite. Cu aceste aplicatii nu veti pierde in greutate in mod magic, dar va vor ajuta sa urmariti dieta, dar cheia este inca vointa si exercitiile fizice. Pentru aceste aplicatii, ai nevoie si de o baterie buna, iar noi recomandam acumulator original Samsung.

Contor de calorii – MyFitnessPal

Un alt contor de calorii.

La fel ca aplicatia FatSecret, puteti obtine caloriile pe care le are fiecare aliment si va arata un numar de calorii consumate in timpul zilei.

O alta caracteristica interesanta a acestei aplicatii este ca va arata carbohidratii, proteinele si grasimile consumate in functie de datele pe care le-ati introdus.

Cu care este, de asemenea, util pentru acei oameni care doresc sa faca o dieta sportiva sau un alt tip de dieta speciala, unde trebuie sa urmariti caloriile.

Destul de recomandat de utilizatori si din cauza interfetei care este foarte usor de utilizat.

Aplicatie disponibila pentru iOS si Android.

Pas si contor de calorii

Aceasta aplicatie este o completare buna a MyFitnessPal (MFP), deoarece este practic un contor de pasi care sincronizeaza informatiile cu MFP pentru a obtine caloriile si datele incrucisate.

Operatia este foarte simpla, trebuie doar sa deschideti aplicatia si va incepe sa urmareasca distanta parcursa si caloriile consumate.

Este destul de util daca va alaturati la MFP, deoarece va ofera posibilitatea de a imbunatati datele pe care le obtineti si de a obtine recomandari mai bune.

Dieta Point – Pierdere in Greutate

Cand doriti sa incepeti dieta, este dificil sa stiti ce ar trebui sa mancati pentru a se potrivi caloriilor si nutrientilor de care aveti nevoie.

Aplicatia Diet Point propune o solutie la aceasta problema, prezentand o lista cu peste 100 de diete pe care le puteti face, fiecare dintre ele cu meniul si lista ingredientelor necesare pentru prepararea felurilor de mancare.

Este o aplicatie de dieta foarte utila, deoarece face sarcina de a selecta o dieta pe care doriti sa o incercati si sa stiti ca consumati caloriile de care aveti nevoie.

Singurul lucru rau despre aceasta aplicatie de control al greutatii este ca este in limba engleza, desi, dupa cum veti vedea daca il descarcati, este foarte intuitiv si va veti da seama ca fiecare fel de mancare si ingredient este inteles, si lucrurul bun este chiar ca va permite sa invatati si limba engleza daca doriti.

Daca ti-a placut arata si altora!