Cele mai bune aplicatii pentru editare fotografii

Cele mai bune aplicatii pentru editare fotografiiEste posibil sa doresti sa editezi fotografiile din ultima calatorie sau sa cauti sa editezi fotografiile produselor afacerii tale ca un profesionist. In orice caz, trebuie sa stii care sunt cele mai bune aplicatii pentru a edita fotografii gratuite si platite.

Si felicitari! Pentru ca ai venit la locul potrivit. In acest post iti vom oferi lista celor mai bune aplicatii de editare foto pentru iPhone si Android in 2021. Daca ai nevoie de un cablu de date telefon, acceseaza linkul.

Ceea ce este vorba, la urma urmei, este atragerea atentiei asupra afacerii tale, iesind in evidenta mai presus de restul, astfel incat clientii sa se uite la magazinul tau. Dar realizarea acestui lucru devine din ce in ce mai dificila, deoarece concurenta este enorma. Pentru ati face o idee, conform statistici, doar in Statele Unite 71% dintre companii folosesc Instagram pentru a face afaceri.

Lucrul bun despre toate acestea este ca fotografiile sunt o modalitate eficienta de a capta atentia cuiva, pentru ca stii zicala ca “o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte”. Asa e, nu-i asa? Mai bine ca fotografiile tale sunt bune, deoarece concurenta este acerba.

Dar nu iti face griji daca nu esti un mare artist cu aparatul foto sau nu iti poti fotografia produsele pentru ca nu ai acces direct la ele, poti utiliza unul dintre aceste site-uri pentru a descarca imagini gratuit. Si apoi utilizeaza una dintre aplicatii pentru a edita fotografiile pe care ti le prezentam.

Cele mai bune aplicatii gratuite de editare foto pentru iPhone si Android

  • Snapsheed
  • VSCO
  • Redactor foto Prisma
  • Adobe Photoshop Express
  • Adobe Photoshop Lightroom
  • Colaj foto
  • Enlight Photofox
  • Instagram

Astazi vom detalia doar doua dintre acestea si anume:

Snapseed

Editorul foto Google, Snapseed, are un impact mare concurand cu cei mai buni editori foto desktop cu gama sa larga de functii si interfata intuitiva.

Dupa cum astepti, aceasta aplicatie gratuita de editare foto include o gama larga de filtre predefinite. Cu toate acestea, spre deosebire de majoritatea aplicatiilor de editare foto, poti modifica aceste filtre si chiar iti poti crea propriile creatii de la zero, intr-un mod destul de intuitiv.

De asemenea, are toate instrumentele clasice, cum ar fi decuparea, indreptarea, crearea de cadre, text, marcatori etc. Iar functia de claritate isi indeplineste scopul foarte bine, fara ca in orice moment imaginea sa fie granulata.

Snapseed are, de asemenea, o functie de mascare de precizie, care iti permite sa editezi adancimea campului. Acest efect este adesea folosit foarte des de fotografi profesionisti pentru a concentra atat fundalul, cat si prim-planul. In acest fel, ele evidentiaza si atrag atentia directa asupra produselor unice pe care le vinzi in magazinul dropshipping.

Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express include aproape toate caracteristicile celor mai buni editori foto, cum ar fi software-ul desktop Photoshop si le integreaza intr-o aplicatie mobila usor de utilizat.

Este atat de simplu de utilizat incat trebuie doar sa incarci o fotografie de pe dispozitiv, sa faci o captura noua cu camera mobila sau sa utilizezi o imagine din contul Adobe Creative Cloud.

Cu aceasta aplicatie pentru a edita fotografii vei avea toate instrumentele de care ai nevoie pentru afacerea de succes de comert electronic.

Daca ti-a placut arata si altora!