Serviciul de inchirieri imprimante – foarte util si eficient

Imprimantele se numara printre dispozitivele de care avem nevoie in viata de zi cu zi. Fie pentru uzul personal sau profesional, acestea indeplinesc numeroase functii utile. Birourile si societatile au cu atat mai multa nevoie de o imprimanta, existand un volum lunar de printare destul de mare. Achizitionarea unei imprimante profesionale presupune costuri mari si suplimentare achizitionarii. Poti apela insa, la serviciul de inchirieri imprimante – foarte util si eficient.

Desi inchirierea imprimantei nu inseamna ca dispozitivul iti apartine, te poti folosi de el ca si cum ar fi al tau. Odata ce ai inchiriat un echipament, acesta poate fi folosit in mod obisnuit, fara sa ai vreo retinere. Singurul lucru la care toti cei care folosesc imprimanta este conditia ei. Echipamentul se preda in aceeasi stare in care este preluat.

Sunt numeroase motive pentru care ai putea sa apelezi la serviciul de inchirieri imprimante. Pe langa pretul ridicat la achizitie, costurile suplimentare trebuie incluse si ele in bugetul total pentru acest aspect. Daca inca nu esti pregatit sa faci o astfel de investitie sau pur si simplu doresti sa economisesti unde se poate, inchirierea unei imprimante este o solutie la indemana.

Serviciul de inchirieri imprimante – foarte util si eficient! De ce ai apela la inchirierea echipamentului in locul achizitiei?

  • Chiria lunara are un pret fix si se calculeaza in functie de volumul lunar de printare. Altfel spus, nu vei plati pentru ceva ce nu vei utiliza.
  • Suportul de clienti este disponibil in cazul in care nu poti stabili volumul lunar de printare sau tipul de echipament potrivit.
  • In pretul chiriei sunt incluse consumabilele, schimbarea pieselor din interior si suportul tehnic.
  • Nu trebuie sa platesti o alta persoana pentru instalarea imprimantei si instruirea personalului. Aceste servicii vor fi aplicate imediat dupa livrare, fiind scazut riscul de a defecta echipamentul in necunostinta de folosire.
  • Daca iti doresti sa cumperi un anumit tip de imprimanta, o poti inchiria mai intai, apoi sa iti dai seama daca este ceea ce ai nevoie.
  • Odata ce nu o mai folosesti, imprimanta se poate returna fara costuri in plus.
  • Inlocuirea echipamentului este posibila oricand. Cu alte cuvinte, daca imprimanta nu mai este utila si ai nevoie de ceva mai performant sau mai slab, poti inchiria un alt tip.
  • Pretul total al chiriei este mult mai mic decat pretul achizitiei.

Indiferent de care ar fi domeniul de activitate al societatii sau biroului tau, actele vor fi mereu necesare. O imprimanta de mici dimensiuni, pe care o folosesti si acasa, nu are aceeasi eficienta ca si una profesionala. Diferentele sunt facute atat la timpul de asteptare pentru printare, cat si la claritatea printarii.

Daca ai nevoie sa printezi un contract de mai mult de 4 pagini, timpul de asteptare se poate intinde pana la 15-20 de minute. In tot acest timp, vei fi nevoit sa printezi fiecare pagina in parte, ceea ce in cazul unei imprimante profesionale este diferit. Apeleaza la serviciul de inchirieri imprimante – foarte util si eficient!

Daca ti-a placut arata si altora!