Programarile la saloanele de hair & beauty se fac acum mai rapid, mai eficient, complet gratuit, cu Stailer

Lumea se modernizează de la an la an, apar tot felul de aplicații și device-uri ce nu încetează să ne uimească. Timpul este prețios pentru că timpul înseamnă bani. Oamenii încearcă să se mențină cât mai organizați, pentru a se bucura cât mai mult de timpul liber, pe care îl pot valorifica cum își doresc ei.

În materie de programări la salon, există o oarecare discrepanță între clienți și stiliști. De multe ori ai pățit să suni la un salon și să-ți fie refuzat locul pe scaun, deoarece agenda era deja doldora de programări, iar tu trebuia să îți compromiți timpul, dispoziția și în orice caz trebuia să aștepți la rând până săptămâna viitoare. Nu mai este cazul acum, deoarece Stailer vine în ajutorul tău.

Cum te ajută Stailer

Accesând platforma www.stailer.ro, folosind filtrele de căutare precum data și ora, locația, genul tău și serviciul de care vrei să ai parte, Stailer îți pune la dispoziție toate saloanele din oraș care se încadrează cerințelor tale. Fiecare în parte vine însoțit de informații utile precum prețul, durata unui serviciu, locația Google Maps și poze cu lucrări before & after, ca tu să alegi stilistul cu care ai vrea să colaborezi, mai ușor.

Podoaba capilară a femeilor este unul dintre aspectele cele mai importante pentru ele. De asta ele caută mereu noi produse pentru ca părul lor să își mențină strălucirea și vitalitatea. Însă, doar la salon se pot obține efecte pe termen îndelungat, de aceea, dacă ai nevoie de tratamente pentru par in Cluj, cu Stailer ai toate șansele să le găsești pe cele potrivite.

Ce alte beneficii mai are această platformă

Pe lângă faptul că este complet gratuită și ușor de utilizat, fără taxe ascunse nici măcar atunci când te decizi să anulezi o programare fără explicații, aceasta are mai multe avantaje.

Când ești blocat în trafic, cu un eveniment inopinat ce îți stă în minte, la care trebuie să ajungi în câteva ore, accesezi platforma și faci o programare rapid fără să ai cont client. Acesta totuși este bine de făcut ulterior, fiindcă te ajută să vizualizezi pe unde ai fost, îți trimite remindere, te menține organizat.

Stailer devine cu pași rapizi metoda principală de a-ți face programări la salon, lăsând în urmă doar amintirea zilelor când te rugai de un stilist la telefon să te primească. Acum îi faci tu pe ei să te primească oricând vrei tu. Intră în cadrul site-ului www.stailer.ro să afli mai multe sau scrie un email la support@stailer.ro pentru alte informații.

Daca ti-a placut arata si altora!