Cele mai utile idei pentru a va decora dormitorul

Cand vine vorba de decorul dormitorului dvs., cea mai buna tendinta este intotdeauna sa faceti ceea ce va face sa va simtiti confortabil si va place. Din stilurile globale de design la elementele individuale, veti gasi cu siguranta inspiratia pentru urmatoarea dvs. actualizare.

Toate sunt foarte viabile, fara nimic prea excesiv sau agitat, si este ceva ce se potriveste stilului cuiva. Indiferent de ce preferinte aveti atunci cand vine vorba despre decorarea dormitorului, cel mai bun magazin de mobila, Mobchicboutique.ro va ofera posibilitatea de a alege mobilierul ideal. Iata cateva idei de amenajare a dormitorului.

Casa moderna

Acesta nu este aspectul curajos din anii 1990, si nici nu este casa de la ferma in care a crescut bunicul dvs. Acest stil este intalnit intr-o locuinta moderna  si functioneaza si in dormitor, asa cum se intampla in bucatarie.

Expune elemente traditionale din tara clasica, inclusiv paturi metalice, lemn in dificultate si pereti vopsiti in lemn. Acest stil de decorare include, de asemenea, atingeri de stil contemporan: lipsa de aglomeratie, o schema de culori moale si accesorii moderne si industriale.

Rustic

Rusticul nu este usor de definit deoarece este la fel de mult un sentiment ca un stil. In esenta, se refera la materiale naturale intr-o stare neprocesata sau la materiale care se intorc in starea lor naturala prin varsta si utilizare.

Are un stil casual general. Elementele cheie includ lemn distrus, o paleta de tonuri naturale si neutre, atingeri de blana sau piatra, tesaturi texturate si accesorii primitive.

Rustic nu inseamna inconfortabil sau lipsit de atingeri contemporane. Simtiti-va liber sa va strangeti patul cu acoperiri groase si foi moi si sa adaugati iluminare contemporana. De asemenea, puteti adauga cateva bucati rustice intr-o incapere traditionala.

Midcentury Modern

Midcentury modern era la inaltimea sa din anii 1950 pana in anii 1970. S-a facut o revenire in camerele de zi si de luat masa, si este perfect pentru dormitor.

Mobilierul lung, mic, cu picioare subtiri, linii curate si un aspect rationalizat sunt caracteristicile acestui stil. Acesta include, de asemenea, elemente “moderne”, cum ar fi plasticul turnat, cromul si caracterele de culori stralucitoare si modele geometrice.

Aspectul general este neclar, dar bucati mari de lucrari de arta colorate pe pereti sunt o necesitate. Puteti adauga accente in portocaliu, rosu, galben sau albastru tipic al perioadei. Un scaun cu fluture rotunjit sau noptiere cocotate pe picioarele cromate sunt si ele atragatoare.

Scandinav

Scandinavul stil de decorare acopera o multime de teren. Ceea ce are totul in comun este o atmosfera obisnuita, simpla si curata, alaturi de un accent puternic pe alb. Decorul in dormitorul scandinav are aceste caracteristici.

Daca faceti cumparaturi la Ikea, sunteti familiarizati cu acest aspect. Este functional, este neclintit si foloseste o multime de texturi pentru a adauga caldura. Este, de asemenea, fara ornamente excesive, impodobiri sau linii curbe. Totusi, nu este rece sau steril; mai degraba, este primitoare, confortabila si chiar si putin romantica.

Industrial

Indiferent daca locuiti intr-un depozit convertit sau doriti doar sa va prefaceti ca faceti acest lucru, stilul de decorare industriala este pentru dvs. Acesta este un aspect care sarbatoreste energia bruta, entuziasmul tanar si “imi fac propriile reguli” individualitate. Continuati aceasta energie intr -un dormitor in stil industrial.

Unul dintre elementele cheie ale acestui stil este expunerea elementelor de constructie, cum ar fi conductele de apa, orificiile de incalzire, podelele din beton si peretii din caramida. In timp ce paleta industriala tipica se indreapta spre nuante gri, negre si alte culori intunecate, exista o multime de spatiu pentru a adauga culori prin lucrari de arta sau accesorii.

Hollywood Regency

Hollywood Regency nu este o privire pentru timid sau rezervat – aceasta este un all-out glamour. Este un aspect nascut in perioada de glorie a Hollywood-ului din anii 1930. Este plin de stralucirea, opulenta si sensibilitatile costisitoare ale perioadei.

Veti gasi o multime de tesaturi de lux, cum ar fi catifea, matasea, satinul sau brocada, impreuna cu blana, dantela si piele de caprioara. Mobilierul lacuit sau oglindit reprezinta o parte esentiala a aspectului. Capacele de dimensiuni mari, tapiterile cu margele, candelabrele si covorasele, covoarele groase ale zonei, rotunjesc senzatia de lux.

Asadar, acestea sunt cateva idei pe care le puteti lua in considerare in momentul in care considerati ca dormitorul dvs. are nevoie de o renovare. In functie de preferinte si de posibilitatile financiare, va puteti amenaja intr-un asemenea stil dormitorul.

Daca ti-a placut arata si altora!